-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

88 gadi – nav nekādi šķēršļi būt par fotomodeli

 
 
Tāds nodzīvoto gadu stāžs ir aiz muguras Beidijai Vinklei, īstā vārdā Helēna van Vinkle (Helen Van Winkle). Bet sieviete aizvien pozē ka fotomodele. Un ir jauneklīga garā. 
 
Beidija, kā jau tas ir ierasts un sagaidāms, regulāri izpelnas diametrāli pretējas atsauksmes. Sākot no “es arī tāda gribu” līdz pat “dāma ir galīgi izkūkojusi prātu”.  Beidija nesen bija 88. dzimšanas diena, taču dzīve turpinās ar pilniem apgriezieniem. Un, spriežot pēc fotogrāfijām, dzīvošana ir daudz interesantāka nekā dažai tagadējai fotomodelei 20-30 gadu vecumā. 
 
Liekas ka Beidījai dzīve ir kā rozu dārzs, un nekādas problēmas nav maisījušās pa vidu. Tomēr viss ir ne tā.  Beidija dzimusi 1928. gadā Lielās Depresijas laikā ASV. Tā, ka bērnība pagājusi visai lielos pārdzīvojumos. Pēc tam aprecējusies, un likās, ka ģimenes dzīve būs mierīga. Tomēr kāzu 35-tajā gadadienā vīrs gāja bojā autoavārijā. Bet 1999. gadā dēls Deivids, kuram tajā laikā bija jau 49 gadi – mira no vēža.  “Es dzīvoju skumji”, atceras Beidija pēc šiem traģiskajiem notikumiem.  “Es raudāju gandrīz nepārtraukti.  Un neticēju, ka kaut kas tāds varēja manīm notikt. Un tad es sevi sāku prezentēt kā Beidija Vinkle. Kādā brīdī sapratu, ka jābūt ir stiprai, jo sevišķi priekš trim mazbērniem un pieciem mazmazbērniem. Un dzīve izmainījās uz jautro pusi. Galu galā, es jau kopš jaunības neesmu gandrīz neko mainījusies”, tā runā atraktīvā vecmāmiņa. 
 
Un arī bildes runā pašas par sevi. 
baddi_6 baddi_5 baddi_4 baddi_3 baddi_2 baddi_1
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.