6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

5 padomi kā kļūt skaistai 30 dienās

 

[sociallocker]

Katra sieviete sapņo būt slaida, ar spīdošu veselību, skaista… Bet brīžiem nepietiek zināšanu, kā to izzdarīt. Šeit  būs 5 lieliski padomi. Sekojiet tiem – un jūs būsiet pārsteigtas par rezultātu pēc nieka 30 dienām. 

Padoms nr.1

Katru dienu maltītē lietojiet vārītu biešu salātus. Brokastīs vai vakariņās, kā jums būs ērtāk.

Ko tas dos?

Bietes – ir universāls asiņu attīrītājs. Šis līdzeklis tāpat pozitīvi ietekmē ādas stāvokli un iekšējo orgānu darbību.

Padoms nr.2

Iegādājieties zeķītes miegam. No dabiskās šķiedras, kokvilnas vai vilnas. Pirms miega, pēc dušas, labi iesmērējot kājas ar sviesta eļļu. Pēc tam uzvelciet zeķītes un liekcieties pie miera šādā veidā.

Ko tas dos?

Jūs varēsiet ar lepnumu demonstrēt savas ideālās kājas ne tikai pludmalē.

Padoms nr.3

Tagad laiks parūpēties par skropstām. Jums vajadzēs tukšu skropstas tušas tūbiņu. Rūpīgi to no iekšpuses izskalojiet ar ieziepētu otiņu. Nožāvējiet. Iepiliniet tajā kviešu asnu eļļu. Pirms gulētiešanas eļļu uzklājiet visā skropstu garumā. Pietiek pavisam nedaudz iesmērēt matiņus.

Ko tas dos?

Pēc mēneša jūs redzēsiet, ka skropstas kļuvušas biezākas, garākas un jūtami kuplākas. Jūsu acis mirdzēs!

Padoms nr.4

Parūpējieties par ķermeņa ādu. Paņemiet vienu glāzi jūras sāli, pievienojiet vienu glāzi trekna krējuma. Pēc peldes, uzvelkot ap roku apliekamu švammi, pamatīgi iemasējiet visā ķermenī, ieskaitot seju. Pēc tam noskalojiet ar siltu ūdeni.

Ko tas dos?

Sāls noņems visas ragvielas daļiņas no virsmas, un to dezinficēs. Ja uz ādas bija nelielas pumpiņas, arī tās būs pagātnē. 

Padoms nr.5

Vēlreiz par ādu. Būs lieliski, ja iegādāsieties sev tādu dārgumu kā amaranta eļļu. Galvenā sastāvdaļa šim brīnumproduktam ir skvalēns. Tas, savukārt, ir viens no mūsu ādas komponentiem.

Ko tas dos?

Tas ļaus tikt vaļā no grumbām un sastiepumiem. Vienīgais trūkums šai eļļai ir cena. Kaut gan tas ir to vērts. Izmēģiniet!

[/sociallocker]

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.