5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Draudzīgais horoskops – 20. augusts 2016: apspriediet idejas ar draugiem, tad būs panākumi

 
pexels-photo-large
Šī diena ir kā radīta, lai savas senās un “iekšās” turētās idejas apspriestu ar draugiem, kolēģiem, neatkarīgajiem ekspertiem. Pats galvenais, esiet cilvēkos. Vienatne šodien būs jūsu ienaidnieks. 
 
* Auns (21. marts  –  20. aprīlis).  Ja sajutīsiet, ka kāds pret jums vērpj intrigas, tad nekādā gadījumā tas jums nav jāpiecieš. Parādiet dzelzs gribu un dodiet pretī šiem cilvēkiem. Ja to nedarīsiet, tad arī turpmāk šie centīsies jums darīt pāri. 
 
* Vērsis (21. aprīlis  –  21. maijs).  Nekautrējieties uzdot delikatus un sarežģītus jautājumus apkārtējiem. Viņi būs atklāti pret jums un būs gatavi  šos jautājumus apspriest. 
 
* Dvīņi (21. maijs  –  21. jūnijs).  Ja šodien būs nepieciešams kāds padoms vai ieteikums biznesa lauciņā, tad dodieties uz konsultāciju kaut kur ārpusē.  Šajā laikā paša spriedumi liks vēlēties ko labāku. 
 
* Vēzis (22. jūnijs  –  22. jūlijs).  Būsiet noskaņots noņemties ar ikdienu un sadzīvi, bet šodien jums  nebūtu ieteicams no tā norobežoties. Savācieties ar domām un izdariet visu, kas no jums prasa. 
 
* Lauva (23. jūlijs  –  23. augusts).  Būsiet tuvu tam, lai domātu par dzīvi un  tuvotos saviem senajiem mērķiem. Apspriedieties ar saviem tuvākajiem draugiem – un tie, pavisam noteikti, palīdzēs mērķus īstenot. 
 
* Jaunava (24. augusts  –  23. septembris).   Burtiski sprāgsiet pušu no jūsu iekšējās enerģijas un entuziasma.  Pacentieties šo enerģiju ievirzīt pozitīvā gultnē. Izmantojiet to, lai atbrīvotos no pagātnes kompleksiem un atvērtu  jaunus horizontus. 
 
* Svari (24. septembris  –  23. oktobris).  Pietiek sēdēt rokas klēpī salikušiem – pienācis laiks rīkoties! Ja jums prātā ir kādas apslēptas idejas, tad tagad ir īstais laiks, lai ar tām dalītos kolēģu vidū. Būsiet ļoti harizmātisks un spēsiet pārliecināt savus draugus. 
 
* Skorpions (24. oktobris  –  22. novembris).   Šajā periodā attiecības ar draugiem veidosies ne tajā labākajā versijā- bet tas nav iemesls nolaist rokas. Parādiet dzelzs gribu un cenšaties pielikt papildus spēkus, lai šīs attiecības noregulētu. Zvaigznes šeit jums palīdzēs. 
 
* Strēlnieks (23. novembris  –  21. decembris).  Šī diena varbūt nebūs tā labākā – attiecībās ar citiem cilvēkiem. Tomēr tas nenozīmē, ka viss “aizies kaķim zem astes”.  Neskatoties uz strīdiem, jums izdosies vērā ņemams progress visās lietās. 
 
* Mežāzis (22. decembris  –  20. janvāris).  Par spīti tam, ka ikdienas rutīna liksies pārāk vienveidīga un garlaicīga, nevajadzētu no tās atkāpties. Tagadējais laika periods ir nemierīgs, un jums būs ļoti svarīgi saglabāt prognozējamību un cietu pamatu zem kājām. 
 
* Ūdensvīrs (21. janvāris  –  19. februāris).  Šodien jums jābūt acīgam saskarsmē ar apkārtējiem – pat ar tiem, kurus uzskatiet par labiem draugiem. Viņi var kaut ko ne visai labu perināt pret jums – un jums ir nepieciešams savlaicīgi to visu atklāt.
 
* Zivis (20. februāris  –  20. marts).   Jums vajadzētu būt atvērtiem ar domām un padalīties tajās ar apkārtējiem. Ja dažreiz draugi jums nepiekrīt, jums kļūs vieglāk ap dūšu, kad būsiet apspriedis idejas un domas ar kādu. 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.