6 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Flirta horoskops – 20. augusts 2016: ar aukstu prātu pārskatiet attiecības ar cilvēkiem

 

Pagātne centīsies atnākt pie jums, un tajā jūs radīsiet negaidītus atrisinājumus, kas derēs arī nākotnei. Iepējams, atrisināsiet jūtas ar kādu tuvu cilvēku. Atrisināsies arī strīdi un domstarpības. Jaunas iepazīšanās nāks, bet pret tām jāizturas ar zināmu piesardzību. Šodien lai ir vairāk pārdomas, mazāk rīcības.
 
 
 
* Auns (21. marts – 20. aprīlis). Šodien tie mērķi, kas iecerēti privātajā dzīvē, var nonākt jūsu priekšā pavisam citā gaismā. Līdz ar to ir secinājums – privātie plāni ir jāpārskata. Tas nāks jums par labu.
 
* Vērsis (21. aprīlis – 21. maijs). Šodien esiet enerģisks. Un ja attiecības ar, kādu jums interesantu cilvēku aiziet nervozā gultnē, tad jums tās izdosies atgriezt mierīgā, bezrūpīgā un romantiskā gaisotnē.
 
* Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs). Ja ir padomā atjaunot attiecības ar bijušo partneru, tad tagad ir īstais laiks to darīt. Sameklējiet telefona numuru un drusku parunājieties, varbūt pēc jums arī viņš skuma?
 
* Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs). Ja vēl neesiet izdomājis pateikt jaukās jūtas otram cilvēkam, vienkārši sāciet sarunu un īstie vārdi atnāks pie tevis.
 
* Lauva (23. jūlijs – 23. augusts). Pārkāpiet pār slieksnim un sāciet dzīvot pilnu dzīvi. Aktīvi sāciet jaunas iepazīšanās un nebaidieties tikties ar nepierastiem cilvēkiem. Tādi eksperimenti atnesīs negaidīti bagātus augļus.
 
* Jaunava (24. augusts – 23. septembris). Šodiena ir ļoti piemērota tam, ka “veiktu apkopi” savā dvēselē. Pienācis laiks atbrīvoties no visām pagātnes paliekām. Sazvanieties ar jūsu tuvu draugu – tas palīdzēs sadziedēt visas rētas.
 
* Svari (24. septembris – 23. oktobris). Ja pēdējā laikā mieru nedeva kāda dilemma privātajā dzīvē, tad tagad vēlreiz tā ir jāpārdomā. Šajā periodā intuīcija palīdzēs tikt galā ar visu, kas nedeva mieru.
 
* Skorpions (24. oktobris – 22. novembris). Ja jums bija nemiers par problēmām personiskajā dzīvē, tad pēc atbildēm jātiecas pagātnē. Dzīvē jums nācies būt dažādās situācijās – un no pagātnes saņemtās atbildes var būt kā atslēga uz jūsu laimīgo nākotni.
 
* Strēlnieks (23. novembris – 21. decembris). Ja starp jums un otro pusīti sanākušas domstarpības, tad tas vēl nav pasaules gals. Šādas sarunas ar dzīvesdraugu palīdzēs iepazīt vairāk vienam otru.
 
* Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris). Tagad ir piemērots laiks, lai pārskatītu situāciju jūsu mīlas frontē. Analizējiet un nonākiet pie secinājumiem. Pat pavisam nelielas izmaiņas šajā frontē var nest jums ļoti sekmīgus augļus.
 
* Ūdensvīrs (21. janvāris – 19. februāris). Jūs esat ļoti apdomigs biznesā, bet kamdēļ tāds nevarētu būt arī mīlā? Saglabājiet nelielu piesardzību saskarsmē ar jauniem cilvēkiem. Jūs taču negribiet, lai kāds jūs apmānītu nākotnē?
 
* Zivis (20. februāris – 20. marts). Neizdosies emocijas paturēt pie sevis. Atverieties un padalieties domās ar citiem cilvēkiem, ja to nedarīsiet, tad tās var izsprāgt uz ātru negaidītā brīdī.
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.