1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Karjeras horoskops – 22. augusts 2016: uz priekšu, bet pārdomājot

 
pexels-photo-large-2
Ļoti laba diena, lai darba lietas strauji virzītos uz priekšu. Viss notiks pēc vislabākā scenārija. Ceļā gan var gadīties nelielas grūtības, taču tās ne īpaši traucēs gaišo ceļu.
 
* Auns (21. marts  –  20. aprīlis).  Šodien atbrīvosieties no svārstīšanās un aktīvi rīkosieties , lai sasniegtu savus mērķus. Tāpat arī veltīsiet laiku, lai uzlabotu savus darba apstākļus. 
 
* Vērsis (21. aprīlis  –  21. maijs).  Uz priekšu un tikai uz priekšu!  Jūs neapstāsieties ne uz minūti, reizēm galva griezīsies no lielā darba apjoma, kuram jāvelta uzmanība. Nav izslēgts, ka izdosies noslēgt izdevīgu sadarbības līgumu. 
 
* Dvīņi (21. maijs  –  21. jūnijs).  Viss būs atkarīgs tikai un vienīgi no jums. Un ir ļoti labi, ja jums ir idejas, jo šodien ar prieku centīsieties ieviest tās realitātē. Šī diena ir ļoti veiksmīga jebkurām radošām idejām un iesākumiem. 
 
* Vēzis (22. jūnijs  –  22. jūlijs).  Drosme ieņem jebkuras pilsētas: tāds teiciens ir dzirdēts. Un šis teiciens šajā dienā piepildīsies ar joni. Bet vienlaikus ir jāsaprot, līdzās drosmei ir nepieciešama aukstasinīga un kritiska domāšana.  Tad visā veiksies divkārt.
 
* Lauva (23. jūlijs  –  23. augusts).  Zvaigznes sola jums atbalstu profesionālā jomā. Jūs dalīsieties ar domām, idejām un tās gūs atsaucību. Nemeklēsiet konfliktu ar apkārtējiem, bet kā strausam iebāzt galvu smiltīs arī nevajadzētu. Ja nu tomēr kāds mēģinās traucēt jūsu plānus, tad to ātri vien nožēlos. 
 
* Jaunava (24. augusts  –  23. septembris).  Jūs ne visai labi satiksiet ar kolēģiem, bet tikai tādēļ, ka daudzi jūs apskaudīs. Rīkojieties gudri, un neļaujiet sevi provocēt. 
 
* Svari (24. septembris  –  23. oktobris).  Spīdekļu stāvoklis pie debesīm vēsta par iespēju pacelties pa karjeras kāpnēm. Daži saņems paaugstinājumu amatā. Citi – piedāvājumu, par kuru sen sapņoja. 
 
* Skorpions (24. oktobris  –  22. novembris).  Notiks virzība uz priekšu profesijā, lai gan iespējami daži pārpratumi. Tādēļ idejas jāizsaka maksimāli skaidri un viennozīmīgi. Un nepiedalieties baumu apspriešanā, tās arī jūsu apkārtnē var parādīties. 
 
* Strēlnieks (23. novembris  –  21. decembris).  Neviens debesu spīdeklis tieši neiejauksies profesionālajā darbībā. Tādēļ darbs veiksies bez īpašiem sarežģījumiem. Nelielas grūtības gaidāmas, ja no nulles sāksiet ko jaunu. Bet par tām nav īpaši jāuztraucas.
 
* Mežāzis (22. decembris  –  20. janvāris). Tie apstākļi, kuri pēdējā laikā jums radīja raizes, izzudīs. Taču ar karstu galvu mesties uz priekšu gan nevajadzētu. Labs laiks padomāt par stratēģiju, kas palīdzēs nonākt pie panākumiem. 
 
* Ūdensvīrs (21. janvāris  –  19. februāris).  Ar vēsu galvu novērtējiet savas iespējas un neķeriet darbus, ar kuriem objektīvi netiksiet galā. Pretējā gadījumā var ciest reputācija. 
 
* Zivis (20. februāris  –  20. marts).   Pienācis laiks plūkt augļus grūtam darbam. Zvaigznes šodien dod iespēju lielām perspektīvām un palīdzēs realizēt visas iespējas. Arī karjera jūtami pavirzīsies uz priekšu. Varbūt sagaidāms kāds paaugstinājums vai algas pielikums.
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.