13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ekskluzīva iespēja tiešraidē vērot Baltijas valstīs iecienīto modes zīmolu Monton, Mosaic, Baltman, Ivo Nikkolo un Bastion rudens – ziemas modes tendences no pirmās rindas!

 

Снимок экрана 2016-08-23 в 13.26.16

24.augusta vakarā Tallinā izsmalcinātajā, greznajā teātra ēkā NO99  norisināsies vērienīga modes skate, kurā Baltika Group modes zīmoli – Monton, Mosaic, Baltman, Ivo Nikkolo un Bastion, kas ir iecienīti un novērtēti visā Austrumeiropā, prezentēs savas rudens/ziemas kolekcijas. Pirmo reizi vēsturē tiks nodrošināta ekskluzīva iespēja šo iespaidīgo modes skati vērot klātienē, izmantojot tiešo pārraidi Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Jauno kolekciju prezentācija tiks straumēta DelfiTV visās trīs Baltijas valstīs. Modes skates tiešraide notiks 24.augustā, plkst.19 (Baltijas valstu laiks).

Izmantojiet tēmturi #baltikafashion, lai dalītos ar saviem pirmajiem iespaidiem par rudens/ziemas tendencēm un kolekcijām. Savukārt ikviens, kas seko Baltika Group sociālajā tīklā Snapchat, kur varēs aplūkot arī notiekošo aizkulisēs.

Lai arī Monton, Mosaic, Baltman, Ivo Nikkolo un Bastion rudens/ziemas kolekciju prezentāciju 24.augusta vakarā apmeklēs vien 250 izraudzīti modes nozares pārstāvji, šoreiz citi modes entuziasti netiks paturēti neziņā, jo viss notiekošais uz mēles un blakus tai tiks pārraidīts tiem, kuri vakarā apmeklēs Delfi vietni. Šajā aizraujošajā modes skatē tiks prezentētas visas Baltika Group pārstāvēto zīmolu kolekcijas, kā arī jaunākās modes vēsmas no frizieriem:

  • Mosaic rudens/ziemas kolekcija, kuras stilu veidojis Merits Boeijkens
  • Bastion rudens/ziemas kolekcija, kuras stilu veidojusi televīzijas programmas vadītāja un stiliste Alīna Privalova, bet frizieris Igors Zahārovs iepazīstinās ar jaunākajām matu griezumu tendencēm
  • Ivo Nikkolo rudens/ziemas kolekcija, kuras stilu veidojušas Ivo Nikkolo dizainere Brita Laumetsa un divkārtējā Gold Needle laureāte Īva Hansone
  • Baltman rudens/ziemas kolekcija, kuras stilu veidojis Baltman galvenais dizaineris, Gold Needle laureāts Aivars Antonio Lēts
  • Monton rudens/ziemas kolekcija, kuras stilu veidojusi Monton komanda.

 

Papildus tam prezentācijas starplaikos ar muzikālu pavadījumu priecēs viens no šī gada Eirovīzijas konkursantiem Purr Mudd un Eesti Laul.

Igaunijas uzņēmuma Baltika Group meitas uzņēmums Baltika Latvija veiksmīgi darbojas jau nepilnus 15 gadus, pārstāvot modes apģērbu zīmolus Ivo Nikkolo, Monton, Mosaic, Bastion un Baltman, un vadot veikalu tīklu visos Latvijas vadošajos tirdzniecības centros.

Foto no 2013.gada Baltika Group zīmolu modes skatēm Lutera kvartālā, Tallinas centrā

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.