9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Mīlas horoskops – 23. augusts 2016: mīlas frontē viss ir jauki, iepazīšanās prasīs piepūli

 
dieviete.lv
Laba diena gan lai iepazītos, gan radītu saskaņu ģimenē. Veidosies jaunas iepazīšanās, tomēr par tām pārāk daudz nesaceries. Jāpagaida kāds laiks un jāpieliek zināmas pūles, kas tās padarīs par īstām. 
 
* Auns (21. marts  –  20. aprīlis).  Laba diena, lai satuvinātos ģimenē. Tuvie cilvēki sniegs atbalstu visur, arī romantiskajās lietās. Ja radīsies kādas problēmas, tās viegli kopīgiem spēkiem atrisināsiet. Ja vēl esat viens, tad ir liela iespējamība, ka iemīlēsieties. Taču esiet piesardzīgs, un mīlu neizrādiet publiski. 
 
* Vērsis (21. aprīlis  –  21. maijs). Spīdekļi norādīs, ka vairāk jāsaskaņojas ar otro pusīti.  Sekss – tas, protams, ir jauki, tomēr vajag arī parunāties ģimenē.  Brīvos gaida jauna mīlestība bez noteikumiem. Bet zvaigznes neiesaka uzsākt romānu, ja nav pārliecības par tā ilgu turpinājumu. Iespējams, jums labāk pagaidīt citu iespēju. 
 
* Dvīņi (21. maijs  –  21. jūnijs).  Attiecībās ar otro pusīti ne viss būs gludi. Iespējami daži konflikti. Jūs nevēlēsieties piedot kādus pāridarījumus, bet arī otrā pusīte kritiku neuztvers mierīgi. Ja vēlaties iepazīties ar kādu, tad maz iespējams, ka šodien sāksies dzīves galvenais romāns. Tomēr jau esoša draudzība var turpināties – un tālāk viss var notikt!
 
* Vēzis (22. jūnijs  –  22. jūlijs).  Jūsu greizsirdība šodien ir nepamatota. Ja jūs kaut kas uztrauc, parunājiet par visu mierīgi.  Šodien ir laba diena, lai iepazītos. 
 
* Lauva (23. jūlijs  –  23. augusts).  Jūs būsiet septītajās debesīs no laimes. Spīdekļi dos jaunu šarmu pat ilgstošām un stiprām attiecībām. Baudīsiet mīlestību, nedomājot un neuztraucoties ne par ko citu.  Brīvajiem šodien ir iespēja satikt kādu, pret kuru nebūsiet vienaldzīgs. 
 
* Jaunava (24. augusts  –  23. septembris).   Vēlēsieties būt vajadzīgs otram un gribēsiet atbalstu arī no otras pusītes.  Atjaunosies bijusī kaisle pret partneri.  Vientuļie pievērsīs lielu uzmanību šarmam un ārējam izskatam. Jebkurā situācijā būsiet uzdevuma augstumos un varēsiet iepatikties ikvienam.
 
* Svari (24. septembris  –  23. oktobris).  Zvaigznes veidos ļoti harmoniskas attiecības ar dzīvesbiedru, ja vien nemeklēsiet piedzīvojumus “pa kreisi”. Zvaigznes tiem, kuri ir vieni, sola jaunu iepazīšanos. 
 
* Skorpions (24. oktobris  –  22. novembris).  Koncentrējieties uz attiecībām ar otro pusīti. Netērējiet enerģiju uz nenopietniem priekšlikumiem no malas. Jums jāsaprot atbildība mīlā, lai gūtu iekšējo harmoniju. Nejauciet mīlestību ar darba lietām, nekas labs no tā nesanāks. Novelciet skaidru līniju starp profesionālām lietām un mīlestību. Tā jūs varēsiet izbēgt no daudzām problēmām. 
 
* Strēlnieks (23. novembris  –  21. decembris).  Šodien nebūs neparedzētas grūtības starp dzīvesbiedriem. Diena būs harmoniska un “bez mākoņiem”.  Ja ilgojieties pēc šekspīriskām kaislībām – tad tādas šodien nebūs. 
 
* Mežāzis (22. decembris  –  20. janvāris).  Nekādi uztraukumi no otrās pusītes nav paredzami. Un arī otrā pusīte uz jums šodien var pilnībā paļauties.  Tomēr iespējama arī iemīlēšanās cilvēkā, kurš tik tikko iepazīts, pie tam mērķis ir kāzas kaut kad nākotnē. Bet jūsu izvēlētais gan vēl nebūs gatavs tādam pavērsienam – un līdz kāzām vēl jums tāls ceļš ejams. 
 
* Ūdensvīrs (21. janvāris  –  19. februāris).  Ģimenē viss būs labi, taču tikai tad, ja neļausiet izpausties uz āru dusmām vai pat agresivitātei, bet gan izrādīsiet maigumu un pacietību. Tie, kuriem otrās pusītes nav, būs spiesti izvēlēties – stabilitāti vai neatkarību. Lai tiktu pie harmonijas personiskajā dzīvē, jums nāksies iekšēji apspiest savu impulsīvo dabu. 
 
* Zivis (20. februāris  –  20. marts).   Nākotnes virzienā varat skatīties ar optimismu, attiecības ar otro pusīti kļūs aizvien labākas. Jūs lieliski satiksiet viens ar otru. Bet, ja jūsu sirds ir brīva, tad bēdziet prom no greizsirdības un citām tumšām jūtām. Īsta mīlestība necieš kontroli un ļaunumu!
 
Lasi vēl:
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.