12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

L. Šomase un J. Moisejs: “Tas notiek 1 reizi 10 gados!”

 

Liene Šomase un Jānis Moisejs, gatavojoties savam 10. jubilejas gadam, kopš duets pirmo reizi kopā kāpa uz Latvijas mūzikas skatuves, prezentē jaunu dziesmu – “Uzbur laimi”, kā arī šīs dziesmas videoversiju.  

Dziedātāji paši saka: “Dziesma ir stāsts par cilvēka laimi visās tās izpausmēs, veidolos un iespējamās permutācijās. Ģimene, veselība, drošība, pasaules atklāšanas prieks un savstarpējā līdzcilvēku uzticība ir izvēlēti kā dziesmas videoversijas laimes sajūtas vadmotīvi, kuri mazajai Sabīnei, burvei, kopā sajaucas vienotā izjūtā, kas ir buršanas cienīga un ir tieši tā sajūta, ar kādu viņa vēlētos izdzīvot savu mūžu.”

Dziesmas videoklipā piedalās jaunie LKA horeogrāfu kursa studenti Nauris Miķelis Goba un Ksenija Simanova. Mazā burve – Sabīne, kura savas ikdienas gaitas pavada burot laimi sev, saviem vecākiem un līdzcilvēkiem. Videoklipa operators – Reinis Vilnis Baltiņš.

Atgādinām, ka latviešu mūzikas grandu, R. Paula un G. Rača, izveidotais estrādes dueta pirmais albums „Pasaule ir skaista”, kas tika izdots 2007. gadā, ieguva lielu atzinību klausītāju vidū, sevī iekļaujot daudzus tautā iemīļotus hītus, – „Pasaule ir skaista”, „Neskaties pulkstenī”, “La Luna” u.c. Pateicoties ievērojamiem pārdošanas apjomiem, ieraksts iemantoja zelta diska statusu un dziesma “Neskaties pulkstenī” ieguva “Latviešu mūzikas ierakstu gada balvu”. Abi mākslinieki kopā un atsevišķi ir piedalījušies un vadījuši virkni raidījumu, piemēram, “Latvijas Zelta Talanti”, “Dzintara dziesmas”. Pašlaik Liene vada savu bērnu un jauniešu vokālo studiju, kamēr Jānis darbojas finanšu jomā un Rīgas improvizācijas teātra sastāvā.

Duets 2017.gada vasarā, uzreiz pēc maestro 80. gadu jubilejas gada, plāno jubilejas koncerttūri pa Latvijas pilsētām un jau laicīgi ir gatavs pieņemt rezervācijas savai jaunajai programmai. Ja vēlies sazināties ar duetu, raksti uz: duets.managemet@gmail.com

Iepazīties ar skaņdarbu var sekojot zemāk pievienotajai saitei vai pieprasot dziesmu “Uzbur laimi” lielākajās Latvijas radio stacijās! 

Lejupielādē:

iTunes: https://goo.gl/SOisme

Spotify: https://goo.gl/OSC5cS

Yandex: https://music.yandex.ru/album/3713601

Twitter: @jmoisejs , @lienesomase

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.