11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Flirta horoskops: gaidāmas dažas grūtības, kuras pārvarēsiet

 
dieviete.lv
Mazliet trauksmaina diena mīlas frontē, kura gan nenovedīs pie radikāliem lēmumiem. Visu varēsiet risināt ar sarunu un mīlestības apliecinājumu palīdzību.
Dienā esat aicināti nepaļauties impulsīvām un neapdomātām darbībām. 
 
* Auns.  Šķiet, ka jūs interesējošais cilvēks būs emocionālā un mazliet nervozā gaisotnē, un jums būs grūti ar viņu sarunāties. Tomēr centieties nedusmoties un neizdarīt pārsteidzošus secinājumus. Drīz vien garastāvoklis atgriezīsies ierastā līmenī. 
 
* Vērsis. Jutīsiet, ka otrā pusīte uz jums būs greizsirdīga. Bet nevajag to padarīt par problēmu.  Lieciet saprast, ka otrā pusīte jums simpatizē. Bet tas nenozīmē, ka vajadzētu saraut saiknes ar citiem. 
 
* Dvīņi.  Šobrīd jums ir atraktīvs un kreatīvs prāta stāvoklis. Izmantojiet to, tad pavisam noteikti pratīsiet ieinteresēt cilvēkus, ar kuriem gribat iepazīties. 
 
* Vēzis.  Jūs vienmēr darbā parādiet sevi kā uzmanīgs un piesardzīgs darbinieks, bet vai tādā pašā mērā esat arī personiskajā dzīvē? Šodien nevajadzētu dot vaļu impulsīvām darbībām. Pretējā gadījumā varat vilties un nonākt ne visai labās dzīves situācijās. 
 
* Lauva.  Jūsu otrā pusīte šodien var justies nedroša un kautrīga, tāpēc esiet ļoti uzmanīgs, satiekoties ar savu simpātiju. Atturieties no sarkastiskiem jociņiem – tie var būt arī nesaprasti. 
 
* Jaunava.  Ja šajā laika periodā ir kādas nesaprašanās ar otro pusīti, tad jums nevajadzētu sevi šaustīt ar minējumiem un domām. Drīzāk centieties ievākt konkrētus faktus un risināt problēmu. 
 
* Svari.  Būsiet īpaši pievilcīgs un asprātīgs, un to neizdosies noslēpt no pārējiem mājiniekiem. Mājinieki tuvināsies pie jums kā pie magnēta. 
 
* Skorpions.   Šodiena solās būt ļoti veiksmīga visos virzienos. Lai arī pie kā jūs ķertos – veiksme neizpaliks.  Vienīgi labāk nekoncentrēties tikai uz karjeru, daļu enerģijas novirziet romantiskām sirdslietām.  
 
* Strēlnieks.  Šī diena radīta, lai analizētu sapņus, kuriem šodien ir īpaša nozīme. Visticamāk, jūsu zemapziņa cenšas pateikt ko svarīgu. Varbūt tiek norādīts ceļš pie jaunas mīlestības. 
 
* Mežāzis. Šajā laika periodā zvaigznes ir jūsu pusē – tajā skaitā arī personiskajā dzīvē. Tāpēc necentieties sasteigt attiecības ar savu simpātiju. Lai notikumi virzās pa savu ceļu, kurš galu galā novedīs pie atrisinājuma – mīlestības un kāzām. 
 
* Ūdensvīrs.  Šodien kāds no tuviniekiem var pasviest frāzi, kas uzjundīs atmiņas no pagātnes, un šīs atmiņas nebūs visai patīkamas. Tomēr nepadodieties žēlabām. Priekšā ir daudzi jauki notikumi un tikšanās. 
 
* Zivis.  Vai ir vērts šķiest laiku un spēku, cenšoties iepatikties cilvēkiem, kuriem neesat interesants. Vienkārši pamājiet viņiem ar roku. Labāk esiet to tuvumā, kuri par jums izrāda interesi. 
 
Lasi vēl:
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.