5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kas notiek vīrieša galv(iņ)ā jeb Kristaps par seksu

 

man

Nav noslēpums, ka lielākie sieviešu jautājumi ir par un ap to, kas notiek vīrieša galvā : kādas sievietes viņam patīk, ko labāk vilkt, lai iepatiktos vīrietim, un, pavisam noteikti, ko vīrietis vēlas gultā. Dieviete.lv nāk talkā un uz interviju pie tējas tases aicina simpātisko Kristapu, kurš labprāt sniedz atbildes uz kutelīgajiem jautājumiem par vīriešu vēlmēm seksā.

 

– Sāksim ar pavisam nevainīgu jautājumu : kas tevi uzbudina?

– Skaistas meitenes. Protams, visas meitenes ir skaistas. Šeit runa par gaumi. Mani piesaista slaids augums, ļoti uzbudinoša ir izteikta gurnu līnija un tvirts dibentiņš. Bet meitenēm pat nesagādā grūtības iekārdināt vienīgi ar smaidu!

– Un kas nosit visu gribēšanu?

– Ja tiek pieminētas ikdienas lietas, piemēram, veļas mazgāšana, televizora remonts, vai vēl sazin kas ne tēmai atbilstošs (protams, izņemot, lomu spēles…). Salīdzināšana ar bijušajiem. Ā, un vēl man nepatīk, ka baigi skrāpē vai kož. Bet tā maigi gan ir seksīgi. Un pārāk daudz ķermeņa apmatojuma. Varbūt nenosit gribēšanu pavisam, bet mans sauklis ir: “Vairāk matu uz galvas, mazāk visur citur”.

– Cik lielu uzmanību tu pievērs sievietes apakšveļai, kad esat nonākuši līdz izģērbšanās brīdim? Vai tas, vai krūštura krāsa sakrīt ar biksīšu krāsu ir tik svarīgi, kā par to runā?

– Ja godīgi, tad nedomāju, ka krūštura un biksīšu krāsām ir liela nozīme. Pieļauju, ka tas ietekmē procesus zemapziņas līmenī, sevišķi, ja priekšspēles laikā meitene ilgi ir apakšveļā, taču nevērtēju meiteni pēc apakšveļas izvēles.

– Stringi, bokseršorti vai parastās apakšbikses?

– Stringi.

– Kādēļ vīrieši tā sajūsminās par iespēju sievietei atņemt nevainību?

– Domāju, ka tad vīrietis var parādīt, kā tad īsti tās lietas jādara, būt tas, kuru meitene atcerēsies, kā arī sniegt baudījumu, ievest seksuālajā dzīvē.

– Vai Tev ir gadījies būt kādas  pirmajam?

– Patiesībā, es nezinu. Vēl neviena to nav man atklājusi. Agrāk es domāju, ka pirmā reize ir kaut kas ļoti īpašs un gribēju sagaidīt to “īsto”, ar kuru tad es būtu gatavs savai pirmajai reizei. Taču, tagad saprotu, ka tas nemaz nav tik svarīgi. Galvenais, lai abi partneri to dara labprātīgi.

– Cik svarīga, tavuprāt, ir priekšspēle?

– Kopumā vīriešiem tā ir mazsvarīga. Man pietiktu arī ar pāris sekundēm. [smejas] Taču man patīk sniegt baudījumu otram, un uzbudinot otru, pats arī uzbudinies vairāk. Priekšspēle, patiesībā ir daudz par zemu novērtēta mūsu sabiedrības aprindās, populārajos medijos…

Priekšspēle var ilgt nenosakāmu laiku, no mirkļa līdz pat mūžībai. Bet sekss jebkurā gadījumā ir fantastiska pieredze!

– Ar kādiem paņēmieniem tu uzkurini sievieti?

– Oj… šo gan nevaru atklāt, sorry… [smejas]

– Kas ir tava mīļākā seksa poza?

– “And then we’ll do it doggy style so we can both watch “X-Files” Do it now,” kā dziedāja Bloodhound Gang. Bet viss patīk.

– Kur esi nodarbojies ar seksu, un kur gribētu izmēģināt?

– Uz lievenīša pie pirtiņas laikam tāds ekstrēmākais variants ir bijis. Bija interesanti, labprāt izmēģinātu kniebienu arī kādā dušas kabīnē vai divguļamajā guļammaisā.

virs– Kas tev patīk labāk : sniegt vai saņemt orālo seksu?

– Lūk, kad nonākam līdz orālajam seksam, tad 69.

– Ko sievietei vajadzētu un ko nepavisam nevajadzētu darīt seksa laikā?

–  Galvenais ir atslābināties, tad jau viss pats no sevis notiks! Vīrietim, manuprāt, svarīgi tomēr ir dzirdēt, ka sievietei ir labi : elsas, vaidēšana, un jāatzīst, ka svarīgi ir arī saņemt uzslavas par to, kā man izdodas sievieti apmierināt.

– Un nobeigumā pastāsti savu karstāko seksuālo fantāziju.

– Kādā nelielā koka namiņā, starp zaļu mežu horizontu, gar pakalnu strautiņiem, kaut kur pašos Ziemeļos, pie iedegta kamīna, ar lietus lāsēm logā milzīgi lielām, mēs pamostamies pie pirmajiem saules stariem, un ir miers.

 Jo visu nakti mēs šļakstījāmies un baudījām.

“Un līdz pat rīta gaismai logā austot, mēs guvām baudījumu sev…”

Jā, un eksotika. [smejas, rādot tumšādainas sievietes kailfoto]

 

Lai arī vīrieši savās seksuālajās vēlmēs ir visai līdzīgi, tomēr der noskaidrot konkrēti sava vīrieša vēlmes, un tici man, vīrietis būs sajūsmā, un tu būsi piešķīrusi nelielu svaigumu jūsu attiecībās guļamistabā.

 

Intervēja, pētīja un sagatavoja Dieviete.lv redakcija, Lapsa.

 

Lasi arī:

Sekss kļūst ārstniecisks sākot ar 31. minūti

Sekss pazemina sāpju sajūtu! Un citi 15 fakti par dzimumattiecībām

Sekss kā fitness, 5 idejas

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.