2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

TOP3 seksa rotaļlietas sievietēm

 

woman

Kamēr vienas klusībā sapņo par to, tikmēr citas izmēģina visu un dalās pieredzē. Jā, runa ir par seksa rotaļlietām. Šis ir pasaulē atzītāko sieviešu seksa rotaļlietu TOP3.

iris

 

 

3.vieta – IRIS

Ziedošas puķes dizains vibratoram piešķir ne tikai pievilcīgu izskatu, bet arī rada lielisku sajūtu vagīnā. Tas ir 22,8 cm garš, tomēr kluss, ir vairāki darbības režīmi. Gals ir izliekts labākai klitora stimulācijai, “ziedlapiņas” lieti noder vaginālai stimulācijai. Vibrators ir uzlādējams.

 

womanizer

 

 

 

 

2.vieta – WOMANIZER

Lai arī tā izskatās pēc poru tīrīšanas iekārtas, šis ir viens no sekas rotaļlietu tehnoloģiju sasniegumiem. Šī rotaļlieta aptver klitoru, un, kad ieslēgta, vienlaicīgi gan vibrē, gan viegli sūc klitoru. Tā ir kā uzlādējama kunilinga iekārta.

wand

 

 

1.vieta – MAGIC WAND RECHARGABLE

Tas ne vien beidzot padarīts par uzlādējamu vibratoru, bet arī kļuvis vieglāks, nezaudējot vibrēšanas kvalitāti, kurai sievietes uzticas jau 47 gadus. Tam ir ne tikai klitora stimulācijas galviņa, bet ir atsevišķi nopērkama arī dildo daļa. Un, protams, ja nav laika uzlādēt, bet nekavējoties vēlies orgasmu, ir iespējams to izmantot kā veco versiju – iespraud rozetē un izbaudi.

 

 

Avots: cosmopolitan.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.