12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Tavs striptīzs – 11 lieliski padomi

 

krutis

Gaišā dienas laikā Dieviete.lv pieklusinātā balsī tev atklās dažus burleskas un striptīza meistares Ditas Von Tīzas padomus, kā vislabāk sagatavoties, lai savu mīļoto iepriecinātu ar erotisku striptīzu.

  1. Izvēlies īsto veļu – tev tajā jājūtas ērti un seksīgai, un nav svarīgi, ko “publika” domā, galvenā ir tava pašsajūta. Taču, ir dzirdēts, ka vislabāk nostrādā melna mežģīņu apakšveļa.
  2. Pievērs uzmanību krūšturim – krūtis nedrīkst spiesties ārā pa bļodiņas augšpusi, kā arī nedrīkst velties laukā no bļodiņas, kad pieliecies. Vislabākais ir balconette tipa krūšturis ar nelielu push-up.
  3. Zeķturis būs tikai plusiņš. Tomēr ņem vērā – nepērc zeķturi ar metāla “aligatoru zobiem”, nopērc ar īstiem metāla āķīšiem un iemācies attaisīt un aiztaisīt, tas ir daudz seksīgāk.
  4. Garās zeķes izvēlies pēc sirds patikas, tomēr atceries, ka melna, plata mežģīņu josla bez silikona līnijām būs pavisam seksīga, ja ir izvēlēts pareizais zeķturis. Ja nodarbojaties ar drošu seksu, izmantojot prezervatīvus, īpaši seksīgs “gājiens” būs aiz zeķes mežģīnes paslēpt prezervatīva iepakojumu.
  5. Biksītes jāpieskaņo krūšturim, vienalga vai tu dod priekšroku stringiem vai parastajām biksītēm. Ļoti svarīgi – biksītes velc VIRS zeķtura. Nav zināms neviens vīrietis, kuram nepatiktu, kā sieviete izskatās tikai zeķturī un garajās zeķēs.
  6. Apģērbs bez aizmugures rāvējslēdžiem, jo tie ir pa augstu, tos nevar aizsniegt. Drēbes var būt pogājamas. Lieliski derēs svārki un pogājama blūzīte. Izvairies no apģērba, kas jāvelk pāri galvai, lai neizbojātu savu matu sakārtojumu un kosmētiku.
  7. Kurpes ar iespējami augstiem papēžiem ir ārkārtīgi svarīgas. Tā, lai vari nostāvēt. Tomēr, ja papēži ir par augstu, lai stāvētu vai pārvietotos, vari seksīgi rāpot pie sava “upura”. Bus gan seksīgi, gan jautri.
  8. Striptīzs ar matiem jeb iemācies uztaisīt pievilcīgu copīti, kuru ar vienu rokas kustību vari izjaukt. Mati ir svarīgs striptīza faktors.Vēl ieteicams iesmaržot matus. Labākais veids, kā to izdarīt – uzpūt smaržas uz ķemmes un izķemmē matus, sākot no pakauša, taču matu apakšas (tuvāk kaklam).
  9. Gaismai jābūt pieklusinātai. To vari paveikt, uzsedzot lampai šalli, taču pārliecinies, ka tā pārāk neuzkarsīs, lai kārotais baudas brīdis nepārvērstos lielā nelaimē. Vislabākais apgaismojums būs, ja uz lampām uzsegsi dziļi rozā vai lavandas krāsas šalli, šāda gaisma sievietes ķermenim ir visglaimojošākā. Sarkana gaisma būs pārāk asa.
  10. Izvēlies mūziku, kas tev patīk. Te būs dažas klasiskās striptīza dziesmas : Feeling good (Nina Simone), The Silencers (Vikki Carr), Purple Wail (Red Prysock), The Stormy Blues (Billie Holiday) un Deshabillez-Moi (Juliette Greco).
  11. Ērts krēsls gan tev, gan vīrietim ir ļoti svarīgs. Tev nepieciešams stabils krēsls pretī vīrieša ērtajam krēslam apmēram 2 m attālumā. Kā arī, ja viņš vēlas kādu dzērienu, kamēr bauda tavu sniegumu – droši! Vēl apdomā – varbūt tu vēlies sasiet viņa rokas, lai negadās tā, ka viņš vienā brīdī ņem un tevi pārmet pār plecu, un aiznes uz guļamistabu. Vai varbūt tieši to tu vēlies? Izvēle ir tava.

NOBEIGUMĀ IETEIKUMI, KĀ SOLI PA SOLIM IZĢĒRBTIES, LAI STRIPTĪZS IZDOTOS IZCILS.

  • Sākumā iešūpojies mūzikā, stāvi pie sava krēsla, šūpojies gurnos, viegli noglāsti savu kaklu, pieskaries matiem, gurniem, krūtīm. Skaties uz viņu, skaties uz sevi.
  • Sāc ķircināt. Atklāj nedaudz vairāk dekoltē, paslidini nedaudz augstāk svārkus. Parādi, kas sagaida.
  • Laba striptīza atslēga ir mierīga un atbrīvojusies sieviete. Nenervozē, nesatraucies. Ja kaut kas noiet greizi, pasmejies par sevi vai pasmaidi. Visseksīgākā sieviete ir tā, kura izbauda procesu, bauda sevi.
  • Kad esi novilkusi drēbes, parādi savu skaisto ķermeni apakšveļā. Aizej pie viņa. Apej apkārt krēslam. Pieliecies.
  • Noglāsti kājas, velkot rokas no potītēm uz augšu, visbeidzot, noglāstos sēžamvietu.
  • Apsēdies uz sava krēsla ar seju pret viņu, paplet kājas, noglāsti augšstilbu iekšpuses, pakārdini, un aizver tās.
  • Novelc krūšturi erotiski – noslidini no pleca vienu lencīti, tad ar to pašu roku turpini ceļu pāri dekoltē, ieslidini pirkstus aiz krūštura, izņem ārā pirkstus, tad noslidini otru lencīti. Pagriezies ar muguru un attaisi krūšturi, skatīdamās pār plecu, lēni to noņem. Vari to nomest uz grīdas, ar lielu žestu aizmest uz otru istabas stūri vai viegli pamest viņam.
  • Ļauj sajust tavu smaržu. Pieej klāt, pietupies viņa priekšā, pavisam tuvu viņam, gandrīz vai sēžot klēpī, tad lēni celies augšā, lai tavs dekoltē beigu beigās nonāktu pie viņa zoda. Ļauj ieelpot tavu smaržu.
  • Atbrīvojies no biksītēm pavisam lēni. Nostājies ar muguru pret viņu, pieliecies un noglāsti sevi, tad pavelc biksītes nedaudz zem dibena, apstājies tur un paķircini viņu ar smaidu. Tad ar 1 roku pieturies pie krēsla stabilitātei, ar otru novelc biksītes pavisam. Apsēdies krēslā, pārvelc tās pāri kurpēm un lēnā gaitā aizej pie viņa, ieliec tās viņam klēpī.
  • Ļoti iespējams, ka šeit beigsies striptīzs. Tagad drīksti kļūt par viņa personīgo eskorta meiteni, erotisku mežoni, valdnieci un jebko citu, ko vien vēlies.

 

Lai karsts vakars!

AVOTS

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.