15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Patīkami pārsteidz COS 2016. gada rudens – ziemas kolekcija

 

COS ir zīmols, kas izslavēts ar funkcionālu dizainu un kvalitāti, tā veikals t/c Galleria Riga iezīmē jaunu nodaļu zīmola attīstībā. COS 2016. gada rudens – ziemas kolekcijai virzienu piešķir pārdomāta funkcionalitāte un ikdienišķa dekadence.

Iedvesmojoties no izteiksmīgajām krāsām, kas atrodamas Linetes Jiadomas Boakjes (Lynette Yiadom Boakye) gleznās, šīs sezonas paleti veido bagātīgi, tumšzili, spilgti zili, okera, vīnsarkani un meža zaļi toņi. Sievietēm klasiskās formas ir izgudrotas no jauna un pārveidotas, lai radītu neregulāru un pārsteidzošu toni. Kolekcijā sastopamo eklektisko un reizēm neparasto elementu iedvesmas avots ir itāliešu dizainera Martino Gampera (Martino Gamper) projekts “100 krēsli 100 dienās” (100 chairs in 100 days).

Materiāli sastopas negaidītos veidos, jo zīda šifons tiek kombinēts ar vilnas ielaidumiem, lai radītu kontrastējošu svīteri, ko kombinē ar izteiksmīgām divu ieloču vilnas biksēm. Bezpiedurkņu augumam pieguļošs tops un pieskaņoti pagarinātie šorti ir veidoti no mīkstas, maigas, pusnakts zilas ādas un sniedz aktualizētu skatījumu uz klasiku. Uzsvars tiek likts uz pārspīlējumiem, ko ilustrē svīteri ar augsto apkakli un pagarinātām piedurknēm, kamēr ģeometriskie griezumi nodrošina daudzfunkcionālu un noteiktu sajūtu.

Pārsteiguma elementu piešķir oversize kombinezons ar vīrišķīgu bikšu formu, kamēr manipulējošie un palielinātie apjomi rada rotaļīgu neregularitāti. Drēbes tiek vilktas kārtās, izvēloties asimetrisku merino vilnas lakatu ar piedurknēm virs adīta topa no viskozes un merino vilnas, ko papildina platas bikses no vilnas; šis tēls atgādina perfektu un dīvainu atjautības uzdevumu. Veidojot tīru un elegantu siluetu, bēši apsienamie vilnas svārki ar utilitārām pogām tiek kombinēti ar bēšu satīna topu ar rievojumu un kokvilnas kreklu ar izgriezumu kakla daļā.

Šosezon būtisku lomu saglabā daudzfunkcionāli apģērbi. Sievietēm iepirkumu soma no mīkstas, krokotas ādas ar alumīnija akcentiem pārlocītā veidā pārtop par klača somu. Rotājumi un izgreznojumi bieži tiek veidoti ar vara apdari, akcentējot virsmas būtiskumu somām un jostām. Hibrīdu šalles vienkāršās ielocēs krīt pāri plecam, bet kabatas piešķir tām funkcionalitātes elementu. Vīriešiem kolekcijas centrā ir brūnas Oksfordas stila kurpes, kā arī aktualizētas kedas ar neapstrādātām malām. Kolekcijai funkcionālu pabeigtību sniedz polsterētie bezpirkstu cimdi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.