15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

10 seksīgi ieteikumi, kā vīrieti padarīt traku

 

skatiensBez garām runām – piedāvājam 10 ieteikumus, kā vīrieti padarīt traku pēc tevis.

P.s. Pārliecinies, ka tuvumā ir kāda klusāka vietiņa vienam fiksajam.

 

  1. “Aizmirsti” uzvilkt biksītes. Šis ir viens no labākajiem veidiem, kā uzkurināt vīrieti ārpus mājas. Viņš būs traks un par to vien domās, kā tieši tur un tieši tad varētu ļauties mīlas priekiem ar tevi. Pārliecinies, ka tuvumā ir kāda vieta vienam ašam “kniebienam”. Ieteikums – vieglākai “pieejai” velc kleitu.
  2. Uzkrāso spilgti sarkanu lūpukrāsu. Tajā ir kaut kas maģisks un ārkārtīgi uzbudinošs. To apgalvo vīrieši. Papildus vēl koķets smaids un kārdinoša iekošana lūpā, un vīrietis to vien darīs, kā fantazēs, kur viņš šīs skaistās lūpas vēlas sajust.
  3. Uzvelc seksīgu apakšveļu. Komforts ir viena lieta, taču ar to vīrieti traku nepadarīsi (protams, ar izņēmumiem). Sagaidi viņu mājās ar viņa mīļāko ēdienu vakariņās, vīnu, un, kas var būt labāks par tevi pašu saldajā…
  4. Aizsūti erotisku video. Savu. Un dari to viņa darba laikā. Nekas viņu vairs nespēs atgriezt atpakaļ pie darba lietām, domas būs tikai pie tevis. Viņš būs traks, gatavojies karstiem mirkļiem, kad pārradīsies no darba.
  5. Neklusē gultā. Lai arī vīrieši pārsvarā ir vizuāliķi, tici man, viņus vēl vairāk par tavu kailo ķermeni uzbudinās tavas elsas un citas “baudas skaņas”. Protams, netēlo un nepārspīlē, tomēr neklusē. Pie tam “baudas skaņas” vari papildināt ar vieglu viņa muguras skrāpēšanu.
  6. Atceries par zeķturiem. Sieviešu apakšveļa ir laba lieta, tomēr der atcerēties par zeķturiem un garajām zeķēm. Visi vīrieši ir traki uz to. Netici? Parādies viņam apakšveļā, augstpapēžu kurpēs un ar minētajiem atribūtiem un pārliecinies pati.
  7. Uzvelc piegulošo fitnesa apģērbu. Tas lieliski izcels Tava ķermeņa aprises un iekārdinās vīrieti, viņš spilgti vizualizēs, kā viņa rokas pār tām slīd un izbauda pieskārienu tev.
  8. Uzvelc ko trūcīgāku. Minisvārki vai krekliņš ar dziļu dekoltē nav bezgaumīgi. Tiesa, šis nav pirmo randiņu apģērbs. Ja esi pastāvīgās attiecībās un viņš tevi sen tādu nav redzējis, apģērbies šādi, tas būs pavedinoši. Uzvedies pieklājīgi, tomēr nedaudz rotaļīgi. Kolīdz viņš pavilksies, vakars būs karsts.
  9. Ķircini viņu ārpus mājas. Vakariņu randiņš? Izmēģini filmās tik bieži redzēto, ikonisko paņēmienu, kur tu ar savu kāju glāsti viņa kāju un šo to citu. Stāsti vakariņu laikā, cik ļoti tu viņu gribi, ko tu ar viņu gribi darīt, ka gribi te un tūlīt… Nepaies ne mirklis, kad viņš jau būs gatavs tevi aizvilkt uz tualeti un nodarboties ar neķītrībām. Panākumu atslēga slēpjas spontanitātē.
  10. Pašapmierinies viņam to redzot. Nav nekā vīrieti vairāk uzbudinoša kā viņa sievietes vērošana, kad viņa masturbē. Tieši tā, pietvīkusī masturbācijas seja viņus uzbudina līdz ārprātam. Atbrīvojies un iztēlojies, ka esi viena. Tiesa, atceries pirms tam sasiet partnera rokas vai piesiet viņu pie krēsla, viņš nespēs ilgi noturēties, nenācis tev palīgā.

 

Pamēģini un padalies savā pieredzē, kā izdevās!

 

AVOTS

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.