kuskuss

Es, Dieviete.lv galvenā redaktore Lapsa, eksperimentējot virtuvē atklāju vienu ellīgi gardu un pavisam elementāru salātu recepti ar svešādo kuskusu. Padalīšos, lai arī tu vari pamēģināt.

Tev vajadzēs:

  • pāris tomātus
  • papriku
  • svaigu gurķi
  • nedaudz eļļas
  • kuskusu
  • kūpinātu vistas gaļu
  • krējumu
  • majonēzi
  • 1 ķiploka daiviņa
  • sāli
  • cukuru
  • piparus
  • kariju

Pagatavošana:

  • Ieber bļodiņā kuskusu, pieber šķipsniņu sāls, nedaudz karija un tējkaroti eļļas, samaisi un aplej ar verdošu ūdeni, liec virsū vāku un atstāj uzbriest. Ņem vērā – kuskuss uzbriest 2 vai pat 3 reizes lielāks, kā esot sauss.
  • Sagriez gabaliņos tomātus, papriku, gurķi, vistu, ieber salātiem paredzētajā bļodā.
  • Pagatavo salātu mērci – sajauc krējumu ar majonēzi, nedaudz sāls un cukura, sasmalcinātu vai ar ķiploku spiedi saspiestu ķiploku un maltos piparus. Proporcijas izvēlies tādas, lai tev gašotu mērce.
  • Kad kuskuss uzbriedis, ber to klāt dārzeņiem un vistai, pievieno mērci un kārtīgi samaisi.

Gardie kuskusa salāti vieglām un sātīgām pusdienām ir gatavi!

 

Labu apetīti!

Dieviete.lv redaktore Lapsa

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?