kuskuss

Es, Dieviete.lv galvenā redaktore Lapsa, eksperimentējot virtuvē atklāju vienu ellīgi gardu un pavisam elementāru salātu recepti ar svešādo kuskusu. Padalīšos, lai arī tu vari pamēģināt.

Tev vajadzēs:

  • pāris tomātus
  • papriku
  • svaigu gurķi
  • nedaudz eļļas
  • kuskusu
  • kūpinātu vistas gaļu
  • krējumu
  • majonēzi
  • 1 ķiploka daiviņa
  • sāli
  • cukuru
  • piparus
  • kariju

Pagatavošana:

  • Ieber bļodiņā kuskusu, pieber šķipsniņu sāls, nedaudz karija un tējkaroti eļļas, samaisi un aplej ar verdošu ūdeni, liec virsū vāku un atstāj uzbriest. Ņem vērā – kuskuss uzbriest 2 vai pat 3 reizes lielāks, kā esot sauss.
  • Sagriez gabaliņos tomātus, papriku, gurķi, vistu, ieber salātiem paredzētajā bļodā.
  • Pagatavo salātu mērci – sajauc krējumu ar majonēzi, nedaudz sāls un cukura, sasmalcinātu vai ar ķiploku spiedi saspiestu ķiploku un maltos piparus. Proporcijas izvēlies tādas, lai tev gašotu mērce.
  • Kad kuskuss uzbriedis, ber to klāt dārzeņiem un vistai, pievieno mērci un kārtīgi samaisi.

Gardie kuskusa salāti vieglām un sātīgām pusdienām ir gatavi!

 

Labu apetīti!

Dieviete.lv redaktore Lapsa

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?