0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Slikto meiteņu triki, lai pamodinātu VIŅĀ zvēru

 
glam
Vīriešiem arvien patīk “sliktās meitenes” guļamistabā. Bezkaunīgas, neķītras, valdonīgas, īstas velnenes. Viņas uzņemas iniciatīvu, pavedina, ķircina, sasien rokas, lai vīrietis nebūtu spējīgs ko iesākt, un valda pār viņu. Reizi pa reizei tas katrās attiecībās ir nepieciešams. Te būs daži ieteikumi, kā palēnām kļūt par tik ļoti iekāroto “slikto meiteni”.
 
  • Radoša priekšspēle. Laiks, kad pietika ar garlaicīgo misionāra pozu, ir beidzies. Gan jums, pieaugušajām sievietēm, kas jau labu laiku ir attiecībās, gan (un jo īpaši) jaunietēm, kurām izdoma strādā fantastiski. Pamēģini piesiet viņu pie krēsla, sasiet viņam rokas, nosēsties pretī un pašapmierināties. Labās meitenes tā nedara, tas ir slikto meiteņu gājiens. Viņš būs kā traks.
  • Biežāk augstpapēžu kurpes. Īpaši mājās. Iedomājies, kā viņš tevi ar skatienu apēdīs, ja ieraudzīs sarkanā piegulošā kleitā, melnās garajās zeķēs un pieskaņotās kurpēs uz, teiksim, 10 cm augsta papēža. Pastaigā viņam gar degunu kādu brīdi, pieliecies ko paņemt, apsēdies klēpī, un pēc brīža tu jau būsi aiznesta uz guļamistabu.
  • Noliec guļamistabā spoguli vai video kameru. Būs pašiem savs erotiskais video, ko nākamreiz varēsiet izmantot priekšspēlei, kā arī spogulis radīs… To grūti aprakstīt. Īpatnējas sajūtas. Taču ņem vērā – tas nav domāts, lai tu tuvības laikā meklētu savus defektus.
  • Jautājot noskaidro, ko viņš vēlas. Tas ne vien dos tev iespēju piepildīt viņa kvēlākos sapņus un fantāzijas, kļūstot par labāko sievieti viņa mūžā, bet arī stiprinās jūsu attiecību komunikatīvo pusi. Ielāgo – visas problēmas attiecībās rodas no nerunāšanas.
  • Padari sevi iekārojamu SAVĀS ACĪS. Gaisā virmo sievietes seksualitāte, tā ir uzbudināšanas procesa neredzamā daļa. Vīrietis jūt to, kā tu jūti sevi. Ja tu iekārosi sevi, tevi iekāros arī viņš.
  • Izmanto rotaļlietas (ne tikai guļamistabai paredzētās). Pamēģini ar tīru pūdera otiņu glāstīt vīrieša muguru. Izmēģini ar aukstu karotes galviņu vilkt līnijas pār viņa muguru. Variantu ir neskaitāmi daudz, izmantot vari jebko, kas mājās atrodams.
  • Nebaidies reizēm būt valdonīga. Gultā. Lai arī vīriešiem patīk vadīt (darbs, mājas dzīve vai guļamistaba), tici man, viņš būs stāvā sajūsmā kļūt par tavu pakļauto – tā ir viena no katra vīrieša fantāzijām (tā pat kā sekss ar 2 sievietēm).
 
Pamēģini ieviest šīs lietas jūsu kopdzīvē, un redzēsi, cik ļoti palielināsies viņa iekāre, cik ļoti viņš gribēs tevi. Biežāk. Un spēcīgāk.
 
Avots: cosmo.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.