18.8 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

15.09. gaviļnieki Sandra, Gunvaldis, Gunvaris, Sondra. Vārdu skaidrojumi.

 

puke

Sandra

Izteikta sava sievišķības pakāpe, bet ļoti diplomātiska. Labāk mīļi pateikts kompliments nekā patiesība. Komunikabla. Bērni īpaši spilgti ritmizē Sandras dzīves stilu. Vaļsirdība, naivitāte palīdz pārvarēt šķēršļus, jo San­dra atzīst emocijas, kas uztur cilvēku līdzsvarā. Vienalga vai vientulība vai liela laimes sajūta, Sandrai patīk būt izšķērdīgai. Vientulības sajūta bieži vien viņu pārņem ari lielā draugu pulkā. Sandra nepagurst un cenšas saglabāt formu. Sajūsmas plūdi nemitīgi mijas ar atplūdiem, negaisi ar saulainām dienām. Mokpilnā ideāla meklējumi dod Sandrai spēku un azartu ikdienā.

Gunvaldis

Mīlestības vietā pazīst tikai tās šķie­tamību. Ir gan pārgalvīgs un nemierīgs, gan bikls un lepns. Panākumus nodrošina laipnība.

Gunvaris

Māk kontaktēties un izspiest sev vi­sādus labumus. Aizmiršanās prieks ļauj viņam viegli tikt pāri šķēršļiem.

Sondra

Sabiedrībā viņai ir līderes loma. Gādā par savu garderobi un prot «pasniegt» sevi. Neļaujas provokācijām un nekonfliktē ar priekšniecību, jo pa­tur vēsu prātu arī tad, kad viņu kāds grib izaicināt. Zem pieklājīga smaida maskas var slēpt arī egocen­trismu. Mīļā miera labad reizēm māk ari melot un liekuļot.

 

Sveicam vārda dienā!

Dieviete.lv redakcija

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.