4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

11 lietas, ko tavs ķermenis vēlētos tev pavēstīt

 

ruu

Es esmu tavs ķermenis… un es vēršos pie tevis.

1) Es izskatos tā, kā tu domā par mani. Lūdzu, domā par mani, ka esmu skaists… un es būšu tāds.

2) Kad tu domā par slimībām un centies tās atrast manī… man nākas piemēroties tavām domām… un es sāku slimot.

3) Kad tu daudz laika velti domām, kas izsauc tevī negatīvas emocijas… es arī sāku slimot. Jo dārgais dzīvesspēks tiek iztērēts tavās domās.

4) Kad tu risini domas, kas rada prieku… es atplaukstu un kļūstu jaunāks tavu acu priekšā.

5) Manas rezerves un iespējas ir ļoti augstas. Vienkārši tici man… it sevišķi spējai atjaunoties… es spēju atjaunot bojātus orgānus. Es spēju izveseļoties, pat kad ārsti man konstatē neizārstējamu diagnozi. Vienkārši palīdzi man ar savu vēlēšanos un ticību manām iespējām.

6) Es esmu tā izveidots, ka viegli varētu funkcionēt tūkstoš un vairāk gadu. Kāpēc tu jau 35-40 gados, un citreiz pat ātrāk, sāc domāt par novecošanos? Tu novecini mani ar savām domām. Jūsu sabiedrībā ir lipīga programma, ka simt gadi dzīves jau ir par daudz.

7) Kad tu grasies kaut ko ēst, kaut vismaz reizēm pajautā man, vai to vēlos arī es? Ja tu iemācīsies manī klausīties, es vienmēr tev atbildēšu. Un tas nāks mums tikai par labu. Tu taču ēd “autopilotā” vai salasoties gudras grāmatas.

8) Vēlreiz vēlos pievērsties skaistumam. Nepiesārņo, lūdzu, mani ar visām iespējamajām tabletēm, silikoniem, botoksiem, akriliem, gēliem u.t.t. Es varu būt skaists arī bez visa tā. Vienkārši palīdzi man. Un es ar prieku pieņemšu tev vajadzīgo formu.

9) Man ļoti patīk staigāt svaigā gaisā. Peldēt. Es mīlu paskriet. Dejot. Man patīk masāža. Sekss. Nodarbības, kas tevi iepriecina.

Caurām dienām sēdēt pie datora vai televizora man ne visai patīk.

10) Es ļoti ticu tev. Un, ja apēdot vienu gabaliņu tortes, tu domā, ka jau būsi resns, es piepildīšu tavu domu, un kļūšu tāds.

11) Es ļoti mīlu tevi. Un es vēlētos saņemt no tevis mīlestības un pateicības vārdus. Kaut vai dažreiz… Ja tu to nedarīsi, es vienalga tevi mīlēšu bez nosacījumiem.

Es, tavs ķermenis. Tavs visums. Un tu arī esi daļa no milzīgā Visuma.

Pateicos, ka viss ir tieši tā.

Pateicos, ka uzklausīji mani.

Pateicos tev, ka es varu eksistēt un tu to esi vēlējies. Un es esmu tāds, kādu tu mani vēlies redzēt. Padomāsim viens par otru!

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.