12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ja šodien ir tava dzimšanas diena… Uzzini, kas gaidāms!

 

zied

Pirmdiena (Mēness)

Cilvēki Mēness ietekmē var kļūt emocionālāki, liriskāki, pat poētiski. Šajā gadā var rasties vēlēšanās izrādīt maigumu un par kādu rūpēties. Bieži vien šajā gadā cilvēks var izdarīt kaut kādas neloģiskas darbības, pats nesaprotot, kāpēc to visu darījis. Var rasties vēlēšanās apmeklēt psihologu. Vairāk nekā citos gados cilvēks var izjust Mēness fāžu maiņu, garastāvokļa pacēlumus un kritumus. Šajā gadā var pastiprināties intuīcija, var parādīties neparasti un krāsaini sapņi. Mēness ļauj labāk izgaršot ēdienus. Biežāk jāparedz atslodzes dienas, jādzer šķidrums. Dzīves vieta parasti šajā gadā netiek mainīta.

Otrdiena (Marss)

Cilvēki Marsa ietekmē sāk rīkoties vīrišķīgāk – vīrieši parāda savas labākās īpašības, bet sievietes aizmirst kaprīzes un kļūst izlēmīgākas. Šajā gadā var būt vairāk strīdu, bet uzvara paredzama jebkurā strīdā. Labi padosies visi darbi, jo cilvēku vadīs cīņas gars. Garlaikoties nevajadzēs, tas ir viens no interesantākajiem gadiem. Ja kādam otrdienā ir dzimšanas diena, tad visā ģimenē mierīgas dzīves nebūs. Šajā gadā jāizsargājas no iekaisumiem, apdegumiem, galvassāpēm, kaut gan slimības izdosies ātri pārvarēt. Galvenais – izsildīties karstā vannā, izmantot sinepju plāksterus un karsto akmeņu masāžu.

Trešdiena (Merkūrs)

Šajā gadā izdosies dažādot dzīvi. Merkurs veicina kontaktus, tirgošanos, sola daudz vietēja rakstura ceļojumu. Šis gads var dot jaunas iepazīšanās un aizraušanās, mājās apgrozīsies daudz jaunu cilvēku, kuri palīdzēs uzturēt jaunu kā garu, tā miesu. Ieteicams nodarboties ar organisma attīrīšanu, pabadoties un pasportot. Šis gads var sekmēt nodarbošanās un dzīvesvietas maiņu. Jebkurš uzsāktais darbs virzīsies viegli. Radīsies vēlme mācīties, uzzināt kaut ko jaunu. Gads ir viens no patīkamākajiem, jo aizritēs viegli, uzlabosies pat fiziskais stāvoklis.

Ceturtdiena (Jupiters)

Šajā gadā cilvēks var atrast jaunu perspektīvu darbu vai kļūt par daudz ietekmīgāku personu iepriekšējā darbavietā. Rodas vēlēšanās tikties ar ietekmīgiem cilvēkiem, pazūd kompleksi. Jupiters liek cilvēkiem meklēt darbības paplašināšanās jomas, sponsorus. Gribēsies ļoti daudz izdarīt – izremontēt dzīvokli, iestāties vienlaikus vairākās augstskolās. Jāuzmanās no lielummānijas. Var rasties vēlēšanās aizbraukt uz ārvalstīm. Dzīve pati var likt daudz ko mainīt. Ja šajā gadā rodas ģimenes problēmas, tās prasīs ilgu izskaidrošanos, pat īpašuma sadali. Vismazākā problēma var pāraugt lielā. Svarīgi neielaist slimības, pat vienkāršu saaukstēšanos. Gadu labāk uzsākt ar profilaktiskiem pasākumiem. Viss iet plašumā. Gan labais, gan ne tik labais.

Piektdiena (Venēra)

Šajā gadā var parādīties vēlēšanās izmēģināt visu, kas nes labsajūtu un apmierinājumu. Jāizsargājas no kārdinājumiem. Venēra var atnest mīlestību, bet vairāk tikai fiziska rakstura. Laulība var būt kā jūtu pārbaude vai aprēķins. Šajā gadā rodas vēlēšanās stabilizēt savu materiālo stāvokli. Venēra gādā par skaistumu it visā – runā, izturēšanās veidā, ģērbšanās stilā. Var rasties vēlēšanās apmeklēt kādus kursus, izdaiļot māju, samainīt draugu pret simpātiskāku. Radušās veselības problēmas var būt saistītas ar nepietiekamu vai pārmērīgu ēšanu, aizraušanos ar alkoholu vai tabaku.

Sestdiena (Saturns)

Šajā gadā var iznākt strādāt vairāk, ar lielāku atbildības un pienākuma izjūtu. Saturns mīl visu konservatīvo un tradicionālo, bet ļauj balstīties uz labi aizmirsto veco, nevis meklēt ko jaunu. Šajā gadā var būtiski uzlabot materiālo stāvokli, atvērt kādu jaunu kontu bankā, veikt ieguldījumus nākotnei. Tikai nevajag tērēt naudu par sīkumiem, bet sākt krāt nākotnei. Noteikto kārtību un likumus nedrīkst pārkāpt pat sīkumos. Aktuālas ir attiecības ar vecākiem cilvēkiem un priekšniecību. Var būt vieglāk atmest sliktos ieradumus vai atbrīvoties no liekā svara, ieviest kārtību domās, lietās un attiecībās. Var uznākt kaulu sāpes, bet ārstēšanā labāk izmantot nevis medikamentus, bet masāžu un fizkultūru, norūdīt organismu.

Svētdiena (Saule)

Saules gads liek tiekties pēc skaistas dzīves, sākt gleznot vai pat uzrakstīt grāmatu. Šajā gadā var atklāt sevī īpašus talantus un veiksmi. Var ieņemt augstāku amatu vai kļūt par līderi ģimenē. Saule pārvalda sirds un asinsrites sistēmu, tāpēc pašsajūta būs atkarīga no sirds, kura jāsaudzē. Saules gadā jācenšas gozēties Saules staros, bet izbaudīt dienas gaišumu visā pilnībā. Saule ir mīlestības nesēja, tāpēc varat sastapt īstu un skaistu mīlestību. Ja savā Saules dzimšanas dienas gadā tiek nodibināta ģimene, tā būs laulība, kas balstīta uz lielu mīlestību. Cilvēkam ir visas iespējas kļūt par sabiedrības mīluli un justies patiesi laimīgam.

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.