3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

“Karstie” sapņi – ko tie nozīmē?

 

gulta

Katrs sapnis, protams, ir individuāls, jo radies konkrēta cilvēka iztēlē. Tomēr ASV sapņu eksperte Laurija Lēvenberga sniedz dažu izplatītāko erotisko sapņu skaidrojumu.

1. Svešinieks tavā gultā

Ja sapnī guļam ar vīrieti, kuru nepazīstam, iespējams, ka neapzināti vēlamies izdzīvot savu vīrišķīgo enerģiju un kļūt drošākas un uzstājīgākas

2. Sekss ar sievieti

Heteroseksuālas sievietes šādus sapņus mēdz redzēt tad, ja zemapziņā vēlas vairāk izpaust savu sievišķību vai arī tad, kad ir stāvoklī.

3. Partneris krāpj

Nē, tas nenozīmē, ka tavam mīļotajam ir afēra. Taču varbūt ir vērts padomāt par to, vai tu nejūties kaut kādā veidā apdalīta – vai nu kopīgi pavadītā laika vai uzmanības ziņā. Iespējams, jūsu attiecībās nozīmīga loma ir kādam trešajam – piemēram, darbam, kurā viņš ir tik aizņemts, ka nevar veltīt laiku tev.

4. Kaila cilvēkos

Ja sapņos sevi pēkšņi ieraugām bez drēbēm, tas parasti nozīmē to, ka mūs kaut kas ir nepatīkami aizskāris vai arī mēs jūtamies kompromitētas vai izblamējušās. “Runa var būt arī par cieņu, integrēšanos un robežām,” piebilst Brigite Holcingere. Sapņa vēsts varētu būt šāda: nepārdzīvo par to, ko domā citi, vai arī sargies no iejaukšanās savā dzīvē.

5. Seksīgais bizness ar šefu

Šis scenārijs var norādīt uz to, ka tev jāmācās panākt savu, vai arī tu vēlies spēt labāk vadīt un organizēt savu dzīvi.

6. Gultā ar draugu

Ja sapnī pēkšņi attopies gultā ar draugu, ar kuru tevi saista tikai platoniskas attiecības, pajautā sev, kādas viņa īpašības tev šķiet ļoti vērtīgas, un vai tās gadījumā netrūkst tev pašai.

7. Sekss ar bijušo

Parasti mēs sevi redzam pirmās mīlestības skāvienos. Ne tāpēc, ka mums šī vīrieša (vēl aizvien) pietrūktu, bet gan tāpēc, ka pietrūkst kopā ar viņu izdzīvoto jūtu – kaislības, satraukuma, alku. Varbūt tieši to mēs vēlamies pašreizējā dzīves posmā?

8. Slavenību porno

Roberts Patinsons ir kā traks pēc tevis? Bet varbūt tev ir sekss ar Bredu Pitu? Ja tavs mīlnieks ir slavenība, kurš tev šķiet pievilcīgs arī reālajā dzīvē, iespējams, ka tu tikko kā esi redzējusi viņu kādā filmā. Tad nu izbaudi sevis režisēto scenāriju! Bet, ja šī zvaigzne nav tavā gaumē, tad pajautā sev, ar ko šis cilvēks ir slavens, kādu īpašību vai spēju tu ar viņu saisti, un varbūt vari to no viņa pārņemt.

9. Mīlēšanās dīvainās vietās  

Sapņa darbības vieta ir svarīga vienmēr, jo tā norāda, kādā dzīves jomā noris scenārijs. Apdomā, ar ko tev šī vieta saistās un kādas sajūtas raisa – prieku, baudu, nedrošību…? Ar kuru no saviem vīriešiem tu tur esi bijusi? Ko tu ar šo personu asociē?

10. Akts bez “O”

Ja sapnī nesasniedz kulmināciju (tā gan biežāk gadās vīriešiem, nevis sievietēm), tad ir iespējams, ka nomodā tevi nodarbina kāds neapmierinošs projekts vai lieta, ko nekādi nevari pabeigt. Bet varbūt tu vienkārši par ātru pamodies?

 

AVOTS

 

1 KOMENTĀRS

  1. Ko nozime ka visu laiku sapni redzu ka manai mammai kautkas butu ar manu tagadejo draugu jo vienreiz sanaca ka vins aizgajis bij pie vinas pieskatit gan mammu gan masas jo audzu tevs dzeris bij un mammai bij bail no vina brt kapec tadi sapni tagad nak .?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.