11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Karjeras horoskops – 21. septembris : darbā strīdi risināsies tikai ar vēsu galvu

 

darbs

Kolēģi darbavietā būs tādi kā elektrizēti: strīdīgi, uzbāzīsies ar savām problēmām, kuras jums nāksies risināt ar vēsu prātu. Ja esat priekšnieks, tad skauģi būs visai aktīvi pret jums. Tomēr ir droši jāiet uz priekšu un jāturpina bīdīt savi projekti. Nav vēlams šajā dienā aizsākt jaunus projektus.
 
AUNS
Daži kolēģi “sacelsies” pret jūsu autoritāti, lai gan kopumā būsiet cienījams un populārs savā lokā. Jūsu uzdevums darbā būs – iekarot “dumpinieku” uzticību. 
 
VĒRSIS
Ļoti svarīgi būs pareizi interpretēt faktus. Pārbaudiet informāciju – tā izbēgsiet no kļūdām un spēsiet izlabot agrāk pielaistās. 

DVĪŅI

Šodien labāk it visur saglabāt vēsu prātu un neiesaistīties jebkādās šaubīgās avantūrās. Galvā būs ģeniālas idejas, tomēr ar to realizāciju neies tik viegli. Bet tas nav iemesls bēdām, turpiniet darīt, un viss notiks kā vajag. 

 
VĒZIS
Šī diena nav īpaši pateicīga, lai ķertos pie kādiem grandioziem projektiem. Labāk ir darboties ar jau sāktām lietām. Tā jūs izvairīsieties no zaudējumiem. Ejiet uz priekšu mierīgi, metodiski, nekur nesteidzoties. Atcerieties, nepacietība ir sākums daudzām kļūdām. 
 
LAUVA
Neptūns jums palīdzēs pavirzīties uz priekšu profesionālā darbībā. Ar savu perspektīvo skatījumu viegli celsiet jaunus tiltus uz panākumiem. Ja pašlaik viss nav tā, kā gribētos, tad atcerieties – nepatikšanas slēpj arī daudzas jaunas iespējas. 
 
JAUNAVA
Merkūrs atbalstīs jūsu ieceres un palīdzēs izcelties profesionālajā lauciņā. Centieties mazāk runāt, bet vairāk klausīties. 
 
SVARI
Zvaigznes ne pārāk labi ietekmēs darbu – būs kādi zaudējumi vai konflikti ar kolēģiem. Tiem, kuri strādā sev, nāksies risināt administratīvus jautājumus. 
 
SKORPIONS
Pat tad, ja jums šodien nākas parakstīt “gadsimta līgumu”, nepametiet esošos projektus, kamēr viss nav skaidrs līdz galam. Nav izslēgta iespēja, ka jūsu lielās projekta vīzijas ir mānīgas. 
 
STRĒLNIEKS
Marsa ietekmē gaidāmas sekmes profesionālajā jomā, tikai pie noteikuma, ka spēsiet atrisināt domstarpības ar kolēģiem. Lai vai kas, šodien darbā būs brīvības un eiforijas sajūta.
 
MEŽĀZIS
Pirmajā plānā izvirzīsies ziņkārība un entuziasms. Ja vēl esat mācību procesā, tad šodien jums ir ļoti izcila diena. Jūsu motivācija ļaus iegūt zināšanas sarežģītās jomās. 
 
ŪDENSVĪRS
Problēmas darbā risināsies labāk, ja dosieties komandējumā, ceļojumā, vai vienkārši kaut kā pārvietosieties. Šodien gaidāmi panākumi, ja piestrādāsiet.
 
ZIVIS
Jūs ne visai labi šodien satiksiet ar kolēģiem, tomēr centieties saglabāt vēsu prātu visās situācijās. Atcerieties, ka šodien kaut kādi sīkumi var izrādīties bezgala svarīgi. 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.