1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kā attīstīt juteklību un sagatavoties tantriskajam seksam

 

joga

Ja intīmajā dzīvē vēlies izbaudīt jaunas sajūtas, vari pievērsties tantriskajam seksam. Intīmā tuvība tajā netiek uztverta kā banāls seksuālais apmierinājums. Šeit sekss ir labākā metode, kā iepazīt savu partneri un pilnībā saplūst ar viņu garīgi. Galvenā tuvības iezīme – tās laikā cilvēks pilnveidojas un katra poza drīzāk līdzinās jogas pozai, nevis Kama Sutrai. Pilnīgi izslēgtas asas, straujas kustības. Šajā procesā orgasms nav galīgais rezultāts, jo galvenais mērķis ir uzlabot pāra garīgo un fizisko mijiedarbību.

Juteklība – veiksmes ķīla

Lai palielinātu jutekliskumu un padarīt asākas seksuālās sajūtas, pirms tam jāveic virkne vingrinājumu:

1. Pirmā vingrinājuma mērķis ir attīstīt ožu. Lai to izdarītu, sagatavo dažus priekšmetus ar izteiktu aromātu. Viss, ko vien atļauj iztēle – ingvers, apelsīna miziņa, vaniļa, krustnagliņas un tā tālāk. Tad kopā ar partneri iepazīsti katru smaržu. Spēlējiet „uzmini nu” ar aizsietām acīm. Tad, lai sarežģītu uzdevumu, piedāvā uzminēt smaržu buķeti – kopā divus vai trīs objektus. Šī spēle palīdz koncentrēties tikai uz smaržas sajūtām.

2. Šis vingrinājums palīdz trenēt tausti. Sagatavojiet dažādu faktūru audumu gabaliņus – zīds, samts, džinsi, āda, kokvilna, kažokāda. Tad iegaumē katra pieskārienu. Tad atkārto spēli mazliet erotiskā veidā – aizsien partnerim acis un pieskaries ar audumu gabaliņiem dažādām ķermeņa daļām. Pēc tam mainiet lomas.

3. Šis vingrinājums ir visgrūtākais, īpaši tiem, kam nav muzikālās izglītības. Bet efekts no tā ir milzīgs. Ieslēdziet vieglu mūziku un kopā ar partneri mēģiniet saklausīt tikai viena instrumenta partiju. Tā jūs varat pārbaudīt savas dzirdes robežas un uzzināt ko jaunu par partneri.

4. Vispirms kārtīgi izskalo muti ar tīru ūdeni. Tad glāzei ūdens pievieno šķipsniņu cukura. Abi pagaršojiet. Ja saldums nav jūtams, pievieno vēl nedaudz cukura un mēģiniet vēlreiz. Atceries, cik šķipsnas vajadzēja, lai jūs abi sajusti cukuru ūdenī. Tad atkārtojiet vingrinājumu atsevišķi ar citrona sulu un sāli. Uzskata, ka esat sasnieguši panākumus, ja mācēsiet atšķirt garšu pastiprinātājus ar pusi no sākotnējā daudzuma. Garšas kārpiņas – tuvības brīdī ļoti svarīgas, tāpēc jums nevajadzētu atstāt novārtā šo apmācību.

5. Pēdējais uzdevums vērsts uz uztveres un tuvības sajūtas ar partneri attīstību. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams apgulties uz sāniem tā, lai vīrietis no aizmugures piekļautos sievietei, atkārtojot viņas ķermeņa izliekumus un cieši apskautu ar rokām. Abi unisonā elpojiet dziļi, lēni un vienmērīgi. Tas jādara 15 minūtes ērtā un relaksējošā atmosfērā.

Pārejam pie “pamatēdiena”

Visbūtiskākais – atceries, ka svarīgas ir nevis mehāniskas kustības, bet glāsti un sirsnīga, uzmanīga attieksme pret partneri, viņa izjūtām. Lai visi tavi uztveres receptori ir jūtīgi un vienkārši baudi procesu, negaidot rezultātu.

Izbaudiet viens otru, spēlējieties ar savu jutekliskumu: spalvas, kažokāda, otiņas un viss cits, ko vēlaties. Tikai ne pātagas, roku dzelži un spēks. Akrobātikas nodarbība arī tantrā neiederas – izvēlēties pozas, kas neprasa piepūli un sasprindzinājumu.

Un pats galvenais – tantras seksa laikā nedomā par sadzīves rūpēm, tikai par mīļoto partneri un procesu. Tantra – pilnīga ļaušanās ķermeņa sajūtām, ko pavada morāls gandarījums.

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.