1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kā mēs bloķējam savas čakras

 

cakras

Pirmā čakra

Sarkana krāsa; asteskauls – Savienošanās ar Zemi, atbild par cilvēka dzīvības spēku.
Bloķējas, ja cilvēks izjūt bailes. Lai uzlabotu pirmās čakras darbību un noņemtu blokus, nevajag izlikties, ka baiļu nav vai mēģināt tās aizmēzt, tā vietā bailēm jāieskatās acīs. Salieciet savas bailes “pa plauktiņiem”.

Otrā čakra

Oranžā krāsa; nedaudz zem nabas. Atbild par radošās puses īstenošanu un vajadzību apmierināšanu. Bloķējas, ja cilvēks izjūt vainu. Cilvēks tādā stāvoklī jūtas it kā lipīgā bezizejas kokonā. Noņemt bloku var tāpat kā pirmās čakras gadījumā – nemūciet no savas vainas sajūtas. Tieciet skaidrībā, kur tieši jūs redzat savu vainu. Paskatieties uz situāciju no citas puses.

Trešā čakra

Dzeltenā krāsa. Naba ir mūsu organisms centrs, tā atbild par mūsu nodomiem. Bloķēšanās notiek, ja cilvēks izjūt kaunu, vilšanos. Diemžēl to mums iemāca jau skolā. Cenšoties visu laiku kaunināt bērnu, sakot viņam: “Vai tev nav kauna!?” mēs bloķējam ne tikai trešo, bet arī otro čakru. Blokus noņem tieši tāpat kā pirmajai un otrajai čakrai.

Ceturtā čakra

Zaļā krāsa. Sirds, kas iesaistās visās cilvēka dzīves norisēs.
Ceturtajā čakrā rodas bloki, ja cilvēks izjūt bēdas. Tas ir ne mazāk postošs emocionālais stāvoklis. Kad aizveras šī čakra, cilvēks izjūt nepatīkamu, slimīgu stāvokli sirds apvidū. Šos blokus ir grūtāk noņemt nekā iepriekšējās čakrās, jo bieži vien cilvēks tad ir apātisks, kas liedz skaidri paraudzīties uz problēmu. Vajadzīgs liels gribasspēks, lai bēdās tiktu galā ar situāciju, ieraudzītu iemeslus un paskatīties no citām pusēm.

Piektā čakra

Gaiši zilā krāsa. Kakls. Atbild par vielmaiņu un komunikāciju. Bloķējas, ja cilvēks melo citiem vai sev. Tas laikam ir pats grūtākais – nemelot! It īpaši, ja nepārtraukti esam ar cilvēkiem, kuri melo. Viņi citos redz apmānu, pat ja viņiem nemelo. Diemžēl meli ir “lipīgi”. Ja jūs tiksiet tiksiet galā ar šo stāvokli un uzmanīgi pavērosiet, kā tas radies, ieraudzīsiet, ka tas ir kā vīruss, kuru nododam viens otram. Grūti būt pret to imūnam. Tomēr – iespējami. Neatbildiet melim ar to pašu un necentieties melot sev. Esiet pret sevi godīgi.

Sestā čakra

Tumši zilā krāsa. Pieres vidus, trešā acs. Noskaņo ķermeni kontaktam ar zemapziņu, dvēseles spēks. Bloķējas, ja cilvēks izjūt šķelšanos, dzīvo ilūzijās. Nevajag uzņemties vairāk nekā jūs spējat nest. “Zvaigžņu slimība” vienmēr noved pie kritiena. Jūs kļūstat akli un kurli pret visu. Pieņemiet realitāti tādu, kāda tā ir. Neba jums vajag visu, kas ir kaimiņam. Necentieties kļūt pārāki par citiem. Sapņi piepildās, ja tie ir reāli.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.