Recepte šīm pankūkām ir pavisam vienkārša, pašas pankūkas ir ļoti garšīgas. Tad lūk.
Tev vajadzēs:
- 2 olas
- šķipsniņu sāls
- pienu
- auzu pārslas (vai gatavi auzu milti)
- kanēli
- cukuru
- eļļu
Pagatavošana:
- Sakul olas ar šķipsniņu sāls, pievieno un izmaisi pienu.
- Šķidrajai masai pievieno auzu miltus. Es tos gatavoju, kafijas dzirnaviņās samaļot auzu pārslas. Lēti un vienkārši. Miltus pievieno atkarībā no tā, vai vēlies plānās, lielās pankūkas, vai mazās pankūciņas. Jo vairāk miltu, jo biezāka mīkla un mazākas pankūciņas.
- Kad milti izmaisīti, pieber kanēli un cukuru, rūpīgi izmaisi.
- Cep pankūkas uz pannas uzkarsētā nelielā eļļas daudzumā.
Iesaku šīs pankūkas ēst ar medu. Mēli var norīt.
Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa
Sveiki,šī arī ir mana recepte,tikai pievienoju vaniļu un mazliet citrona miziņu,ņam ņam,ļoti gardas!
Kāds daudzums no katras sastāvdaļas jāpievieno?