pankoks

Recepte šīm pankūkām ir pavisam vienkārša, pašas pankūkas ir ļoti garšīgas. Tad lūk.

Tev vajadzēs:

  • 2 olas
  • šķipsniņu sāls
  • pienu
  • auzu pārslas (vai gatavi auzu milti)
  • kanēli
  • cukuru
  • eļļu

Pagatavošana:

  • Sakul olas ar šķipsniņu sāls, pievieno un izmaisi pienu.
  • Šķidrajai masai pievieno auzu miltus. Es tos gatavoju, kafijas dzirnaviņās samaļot auzu pārslas. Lēti un vienkārši. Miltus pievieno atkarībā no tā, vai vēlies plānās, lielās pankūkas, vai mazās pankūciņas. Jo vairāk miltu, jo biezāka mīkla un mazākas pankūciņas.
  • Kad milti izmaisīti, pieber kanēli un cukuru, rūpīgi izmaisi.
  • Cep pankūkas uz pannas uzkarsētā nelielā eļļas daudzumā.

Iesaku šīs pankūkas ēst ar medu. Mēli var norīt.

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?