Foto - Anda Krauze

Foto – Anda Krauze

Sastāvdaļas – 300 g makaronu, 300 g pākšu pupiņu, 100 g siera, 50 g sviesta, 1 l piena, 2 ēdam­karotes miltu, sāls, muskat­rieksts.

Pagatavošana.

Pākšu pupiņas sagriež 5 cm garos gabaliņos, makaronus novāra sālsūdenī.

Izkausē sviestu, pieliek miltus, samaisa un uzlej pienu. Kad piens uzvārījies, pieber sāli un muskatriekstu. Vāra pāris minūšu, līdz mērce sabiezē. Cepamtraukā kārto pupiņas, virsū – makaronus, uzlej mērci, cep +200 °C 10 minūtes, tad uzber rīvētu sieru. Cep, līdz siers zeltaini brūns.

Pākšu pupiņas sagriež 5 cm garos gabaliņos, makaronus novāra sālsūdenī.

Izkausē sviestu, pieliek miltus, samaisa un uzlej pienu.

Kad piens uzvārījies, pieber sāli un muskatriekstu.

Vāra pāris minūšu, līdz mērce sabiezē.

Cepamtraukā kārto pupiņas, virsū – makaronus, uzlej mērci, cep +200 °C 10 minūtes, tad uzber rīvētu sieru.

Cep, līdz siers zeltaini brūns.

 

praktiski

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?