0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Mīlestības horoskops- ko par Tevi stāsta mīlestības planēta Venēra!

 

parucka

Izrādās, ka planēta Venēra nosaka to, kā Tu attiecies pret mīlestību, attiecībām un naudu, tāpēc mēģināsim uzzināt, ko tā stāsta par katru no zodiaka zīmēm!

Atkarībā no planētas izvietojuma Tavā astroloģiskajā kartē, Tev var patikt strīdēties vai arī salabt pēc laba strīda. Runājot par naudu, tā var Tevi “sadedzināt” vai arī nonākt Dieva vietā, taču šoreiz mēs Tev piedāvājam nelielu ieskatu tajā, kā tad īsti šī, tā saucamā, mīlestības planēta ietekmē to, kāda katra zodiaka zīme ir tieši šajā jomā!

AUNS

Auns un Venēra ir pretpoli, jo Auna zīmi pārvalda Marss. Ne par velti saka, ka sievietes ir no Venēras un vīrieši no Marsa. Ja Venēra ir Auna zīmē, tad mīlestības jomā Auns reti atrod harmoniju. Ja tas raksturīgs arī Tev, tad būsi pamanījis, ka savā ziņā Tu mēdz sacensties ar partneri. Labā ziņa ir tā, ka Venēra pārvalda arī naudas kāri, un Aunam piemīt enerģija un vajadzīgā degsme, lai strādātu cītīgāk par pārējiem, tāpēc, ja esi Venēras ietekmē, tad mīlestība var būt dzinējspēks, tiecoties pretī panākumiem.

VĒRSIS

Ja Venēra ietekmē Vērsi, pastāv liela iespējamība, ka viņš mīlēs pašu mīlestību, naudu un mākslu. Venēra valda pār Vērsi, tāpēc dzīve var šķist kā fantastisks romāns ar labākajiem ēdieniem, muzeju apmeklējumiem, mūzikas festivāliem un mīļākajiem. Tev patīk ārišķības un izsmalcinātas lietas, un Tu būsi gatavs uz visu, lai iegūtu to, ko mīli.

DVĪŅI

Rakstītais vārds ir tas, ko Tu mīli, taču Tev  padodas arī visu veidu komunikācija. Tev vienkārši patīk vārdi, kā arī Tu vari mīlēt vairākus cilvēkus vienlaicīgi. Tas tāpēc, ka ir viegli novērst Tavu uzmanību, un Tev vienkārši piemīt ziņkārība un vēlme iepazīt jaunus cilvēkus.

VĒZIS

Venēras ietekmē Vēzis mēģina padarīt savu mājvietu par īstu mākslinieka patvērumu. Ja tas raksturo arī Tevi, Tava mājvieta vienmēr ir silta, skaista un tajā var justies ļoti ērti. Tev patīk veidot attiecības, un tās parasti ir ilgstošas, jo svarīgākā ir drošības sajūta (it īpaši bērniem). Nauda Tev palīdz justies droši.

LAUVA

Venēras ietekmē Lauvas var būt īpaši romantiskas un tiecas pēc skaistuma un izsmalcinātības. Šādā izvietojumā cilvēki dievina Holivudas skaistumu un to meklē arī partneros. Lauvām patīk rīkot arī drāmas, gluži kā aktieriem. Viņu sapnis ir uzstāties, un, ja to nevar darīt kameras priekšā, tad viņi sarīkos drāmu visur citur.

JAUNAVA

Šajā kombinācijā nav nekā salda vai ārišķīga. Venēra Jaunavas zīmē rada organizētību un pragmatismu. Šie cilvēki spēj veidot tādu kārtību, kas virza uz priekšu gan viņu, gan citu cilvēku dzīves. Mīlestības jomā un attiecībās visam ir jābūt loģiskam un saprotamam, un Jaunavas noteikti nebūs tās, kas apmaldīsies mīlestībā un skries pretī mēnessgaismai.

SVARI

Venēra Svaru zīmē arī ir lielisks salikums, un planētai tās ir gluži vai otrās mājas. Venēras ietekme uz Svariem izpaužas citādi nekā uz Vērsi, jo Svari atrod skaistumu arī attiecībās ar vienu cilvēku. Viņiem patīk arī māksla, bet Svari nemēdz pārspīlēt un zina, kad apstāties. Ja Venēra ir Svaru zīmē, tad Svariem skaistums seko līdzi it visur, un viņi vienmēr domā par mīlestību.

SKORPIONS

Mākslai ir liela nozīme Tavā dzīvē, un Tu neliksi pie sienas neko tādu, kas neuzrunātu Tavu dvēseli. Ja Tev patīk literatūra, tad vislielāko piepildījumu Tev sagādā tieši iedvesmojoši romāni un, kas zina, varbūt tos arī raksti! Skorpioni parasti neiesaistās vieglprātīgās attiecībās. Ja Venēra atrodas Skorpiona zīmē, tad mīlestība ir stipra, ļoti izteikta un patiesa!

STRĒLNIEKS

Pasaule Tev ir kā muzejs, un Tev patīk māksla un arhitektūra no dažādiem laika posmiem. Tas ļauj domāt plašākā mērogā un saprast cilvēci. Ja Venēra ir Strēlnieka zīmē, mīlestība ir vēl viens veids kā tikt plašumā un iegūt brīvību, tāpēc ir grūti novērtēt monogāmiju. Mīlestība Tev nozīmē arī dāsnumu, un jo vairāk mīlestības un mīļāko Tev ir, jo lielāks ir piepildījums.

MEŽĀZIS

Tev patīk piesardzība, tāpēc, izpaužot sevi mākslā un mīlestības jomā, Tu dod priekšroku tradicionālām vērtībām. Ja esi Venēras ietekmē, Tu mīli savu darbu un tā augļus. Karjera Tev sagādā prieku, un Venēras ietekme dod papildus enerģiju. Tava sirds ir atvērta mīlestībai, un Tev raksturīga uzticība un jūtīgums, kuru Tu nemēdz izrādīt. Uzticība ir tas, ko Tu sniedz otram un sagaidi arī pretī.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs starp visām zodiaka zīmēm ir dumpinieks, un tāds paliek arī Venēras ietekmē. Mākslai, pēc Tavām domām, ir jābūt inovatīvai, mainīgai un jāpielāgojas augsto tehnoloģiju idejām. Mīlestības jomā Tu esi radošs un veido tādas attiecības, kas ļauj būt brīvam, izteiksmīgam un individuālam.

ZIVIS

Venēra un Zivis ir vieta, kur rodas sapņi. Šis izvietojums nosaka, ka cilvēki ir ļoti radoši. Kad Venēra ietekmē Zivis, tad top pasakas un arī sapņi par mīlestību, pēc kuras ilgojies. Pat ja esi attiecībās, tas netraucē sapņot, un mīlestība dažreiz tiek idealizēta. Tas, savukārt, var stāties ceļā Tavai laimei.

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.