Tev vajadzēs:
- 2 olas
- sīpolu
- papriku
- burkānu
- saldo krējumu
- kūpinātu vistas fileju
- sāli, piparus
- tomātus
Pagatavošana:
- Sīpolu, papriku un burkānu sagriez strēmelītēs, nelielā taukvielas daudzumā apcep, līdz tie kļūst nedaudz mīkstāki.
- Sakul olas ar saldo krējumu, sāli un pipariem, sagriez strēmelītēs kūpinātu vistas fileju. Visu pievieno uz pannas esošajiem dārzeņiem un uz lēnas uguns cep no vienas puses.
- Kad omlete sāk apvilkties, liec cepeškrāsnī.
- Kad omlete sāk celties “uz augšu , uzliec tomātu ripiņas un pārkaisi ar sarīvētu sieru.
- Cep, kamēr izkūst siers.
Paldies pavāram Andrim Jurgēvicam par recepti!
Labu apetīti!