5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Kā dažādu zīmju pārstāvji pārtrauc attiecības un ko tajās mainīt

 

karogs

Sākumā viss bija labi, bet pēc tam kaut kas aizgāja ne tā – un, lūk, pāris, kas likās tik laimīgs, šķiras.

Protams, nevar atrast universālu atbildi, kāpēc tā notiek. Var rast kaut kādu sapratni ar astroloģijas palīdzību – tajā ir zināmi katras zīmes “sāpīgie punkti”.

AUNS

Aunus bieži vien pieviļ stūrgalvība. Varētu likties, ka viņi jau paši pazīst šo savu īpašību un varētu kaut ko ar to iesākt. Un viņi to pat cenšas! Piekāpjas, cenšas izbēgt no strīdiem, slēpj aizkaitinājumu – bet tikai tāpēc, lai varētu vienā brīdī ļaut vaļu savai spītībai. “Cik tad var!?” saka Auns un aiziet savu ceļu, atstājot partneri neizpratnē.

Ko darīt?

Mācīties veidot konstruktīvas pārrunas. Atcerieties, ka jums nav visā jāpiekāpjas vai jāziedo to, kas jums dārgs. Bet vajadzētu būt gataviem paskaidrot savu skatījumu un ieklausīties partnera argumentos, bet pēc tam pieņemt lēmumu.

VĒRSIS

Vēršus var iegāzt viņu spēja (ārēji) saglabāt mieru un apmierinātu izskatu. Skatoties uz šīs zīmes pārstāvi, gandrīz nevar noprast, kad viņa dzīvē kaut kas neiet tā, kā vajadzētu. Parasti viņam ir veiksmīga cilvēka imidžs. Partneris nevar saprast, vai jums ir vajadzīga palīdzība vai atbalsts, vai jūs jūtieties labi un vai sapņojiet par kādām pārmaiņām.

Ko darīt?

Mācīties izrādīt savu vājumu un dalīties jūtās, kā arī uzticēties otram. Jūs esiet spēcīga personība un variet paši tikt galā ar savām grūtībām, bet nav vērts to izrādīt visu laiku ārēji, citādi cilvēks, kas jums ir līdzās, jutīsies nevajadzīgs.

DVĪŅI

Dvīņi cieš ne no savas mainības, kā varētu domāt, bet no tā, ka apkārtējie nesaprot vērtību no daudzpusīgās personības. Neparedzamajai Dvīņu rīcībai vienmēr ir iemesli un, ja tajos iedziļinās, uzreiz var Dvīņus izprast. Katrai pretrunai atradīsies skaidrojums. Grūtība ir tajā, ka pašiem Dvīņiem tas ne īpaši interesē, bet tuviniekiem tas ir pārāk sarežģīts uzdevums – tā arī rodas attiecību sarežģījumi.

Ko darīt? Atcerēties, ka jūs partnerim vairāk nekā jums vajadzīga pastāvība un paredzamība. Veidojiet kopīgas tradīcijas un ievērojiet tās, pieturieties norunām un dodiet vaļu savai pretrunīgajai un aktieriskajai dabai nevis romantiskajās attiecībās, bet gan citās sfērās.

VĒZIS

Vēži bieži vien kļūst paši par savas “mīļā miera labad” mīlestības upuriem. Viņi patiesi vēlas, lai viss būtu labi (arī viņiem), tāpēc izvairās no strīdiem, bet savās rūpēs par apkārtējo labklājību aizmirst par veselo saprātu un apkārtējo vajadzībām. Vēži cenšas, nesaņemot par to balvas un  apbalvojumus, pēc tam cenšas vēl vairāk, līdz ir bez spēka. Kad nenovērtētie upuri sasniedz kritisko robežo, attiecības mērķtiecīgi sabojājas, galīgi un neglābjami.

Ko darīt?

Samierināties ar domu, ka reizēm nav iespējams atrast risinājumus visam, tādus, kas būtu labi visiem. Un vēl – iemācīties nepārvērst sīkus strīdus lielās drāmās, par kurām būtu vērts pārdzīvot un strīdēties, neapvainojot partneri un neaizmirstot, ka jūs viens otru mīlat. 

LAUVA

Lauvas it kā neko nedara speciāli un tur jau ir viņu galvenā problēma. No vienas puses, šīs zīmes pārstāvji saprot, ka attiecībās viņi nav vieni un būtu gudri arī otram pievērst uzmanību un dot iespēju sevi parādīt. No otras puses viņiem nezin kāpēc tas neizdodas. Iespējams, iemesls ir Lauvas personības mērogā – tā nospiež ikvienu, kurš nav tik izturīgs; vai arī iemesls, ka ar Lauvu jebkurš vienmēr ir otrā vietā, ne tik nozīmīgs un svarīgs. Daudziem šāda loma ir neizturama, tāpēc attiecības cieš.

Ko darīt?

Atkāpties. Atļaut partnerim sevi izpaust, turklāt vislabāk – tieši tajās sfērās, kur viņš ir spēcīgāks par jums. Atzīstiet tā, ko mīliet, nopelnus (vēlams skaļi un ar ievadu), paejiet ēnā, demonstrējot savu cieņu.

JAUNAVA

Jaunavas attiecības bojā ar savu intelektu. Nē, viņas neuzspiež partnerim neko, piespiežot aiziet. Viņas racionalizē visu, kas notiek pāra attiecībās, izmantojot bezkaislīgu loģiku. Un cilvēkam, kas mīl Jaunavu, rodas sajūta, ka viņam nevis vienkārši redz cauri, bet visu laiku caurskata ar mikroskopu un nekādas vājības un nepilnības nepaliks nepamanītas. No sākuma partneris vēlas būt ideāls, lai neliktu Jaunavai vilties, bet pēc tam nogurst, sākot dusmoties un vienkārši attālinās.

Ko darīt?

Pirmkārt, pacensties kaut vai reizēm pārtraukt savu romantiski analītisko darbu, lai partneris un jūs varētu no tās atpūsties. Otrkārt, izrādīt cilvēku mīlat tādu, kāds viņš ir, arī ievērotās nepilnības neietekmē jūtas.

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.