3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Mazs loceklis valda pār sievietēm

 

virietis-gaisminas

Parasta tēma ko apspriež sievietes. Pat varētu teikt pirmā tēma. Interesanti taču uzzināt, kā draudzenei gājis ar jauno draugu, mīļāko.

Nu, stāsti. Kā jums tur bija? Nu, nekas nebija. Kā, tiešām nekas? Nu, kaut kas jau bija, bet bija forši. Bet nesaprotu, viņam tik mazs tas loceklis, bet bija pārsteidzoši labi. Bet, ko darīt vīrietim, ja viņam daba ir devusi mazu locekli? Viņam ar to jādzīvo. Nenopirksi taču izsolē citu. Vai arī nepaprasīsi kaimiņam. Vecīt, aizdod savu pēc laika atdošu.

Pēdējo gadu statistika liecina, ka vīriešu dzimumlocekļi paliek ar vien īsāki – par 2,5 – 3 cm. Agrāko 16,5 cm vietā ir 13,5cm. Pētījumi liecina, ka tas var būt saistībā gan ar ģenētiku, gan ekoloģiju, gan uzturu. Kā iegūt lielāku izmēru? Protams ir visādas uzpariktes un plastiskās operācijas, vakuummasāža. Bet, ja arī tas nepalīdz, ko tad? Tad vienkārši ir jāiemācās pareizi pielietot to kas ir. Pareizu pozu izvēle. Viss slēpjas tehniskā izpildījumā. Mazā peņa īpašnieki ir jūtīgāki, aktīvāki un maigāki mīlnieki. Viņi vairāk domā par sievieti, kā viņu apmierināt. Viņi izmanto visus savus ieročus – mēli, lūpas un pirkstus. Šie vīrieši ir īsti mačo gultā., tādēļ viņiem nekad netrūkst sieviešu uzmanības. Viņi apbur un savaldzina sievietes nevis ar gabarītiem, bet ar smaidu. Viņi ir ļoti labi mīlnieki. Neticiet? Pajautājiet draudzenei.

 

Avots : baltengelis.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.