0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Veiksmes formula šai dienai

 
brinumsvecite
Ne vien zodiaka zīmes katra atrodas kādas planētas pārvaldībā, bet arī nedēļas dienas – katrai no tām ir sava valdošā planēta, kura nosaka, kas konkrētajā dienā labāk veiksies.
 
Pirmdiena.
Pār pirmdienu valda Mēness, kas ir atbildīgs par cilvēka emocionālo stāvokli, tādēļ pirmdienu varētu saukt par nedēļas emocionālāko dienu. Šajā dienā labāk neuzsākt jaunus projektus ne darbā, ne privātajā dzīvē. Cilvēki šajā dienā ir mānīgi, atriebīgi, pastiprinās arī skaudība. Ko šodien darīt? Ar lielāku atdevi veikt jau aizsāktus projektus, turpināt darbu pie iesāktām lietām.
 
Otrdiena.
Dienas planēta ir Marss. No seniem laikiem Marss tika uzskatīts par kara dievu. Tas attiecas arī uz mūsdienām, tiesa, bez ieročiem. Otrdiena ir lieliska diena, lai cīnītos par saviem uzskatiem, savu uzņēmumu, šī ir diena, kad labi padosies profesionālā snieguma uzlabošana, kā arī jaunu ideju prezentēšana. Ja iespējams, ir jāuzsāk sava uzņēmējdarbība, jākomunicē ar investoriem. Tiesa, jāizvairās no konfliktiem, un, ja gadās agresīvs komunikācijas partneris, tad strīda vietā labāk paklusēt.
 
Trešdiena. 
Par šo dienu atbildīgs ir Merkūrs. Lieliska diena jaunu risinājumu meklēšanai, idejas birs kā no pārpilnības raga un būs neticami veiksmīgas. Tomēr, ja idejas “jāmeklē kā ar uguni”, tad der atcerēties, ka ne velti trešdienu sauc par mazo piektdienu – ja nav, tad nav. Liekas un neproduktīvas iespringšanas vietā labāk ērti atlaisties darba krēslā ar kafijas krūzi rokā un palūkoties, kas jauns atrodams interneta izklaides portālos.
 
Ceturtdiena.
Šī ir Jupitera diena. Izcila darījumu slēgšanai un biznesa tikšanos norisei. Ieteikums par dažādu apstākļu uzlabošanu darba vietā, projektā un citos jautājumos sasniegs dzirdīgas ausis priekšnieka krēslā. Šodien risināmi arī ģimenes jautājumi, īpaši, saistībā ar izglītību.
 
Piektdiena.
Dienas planēta ir Venēra, skaistuma un mīlestības planēta. Piektdienā kā jau piektdienā darbus var pakāpeniski nolikt malā, lai ķertos tiem klāt pirmdien, un šo dienu veltīt skaistumam – papildināt drēbju skapi, kurpju plauktus, izbaudīt laiku pie friziera, manikīra vai relaksāciju pie masiera. Un, protams, lieliska diena mīlestībai.
 
Sestdiena.
Šī diena ir pakļauta Saturna ietekmei – labi veiksies ar visa veida kārtošanas darbiem, vienalga, tas ir skapis, dzīvoklis vai iekšējā pasaule, kas jāsakārto. Pie tam šodien dzīves sarežģījumu risinājumi paši dosies rokās.
 
Svētdiena.
Saules diena, kad ir 2 varianti, kā rīkoties: vai nu laiks uzsākt jaunus projektus, vai arī vienkārši atpūsties un baudīt dienu.
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMazs loceklis valda pār sievietēm
Nākamais rakstsSlinkais vinegrets