auzu-putra

Tev vajadzēs:

  • pienu
  • auzu pārslas
  • rozīnes
  • medu
  • šķipsniņu sāls, cukuru

Pagatavošana:

  • Katliņā uzvāri pienu, pieber sauju rozīņu un auzu pārslas un vāri, līdz pārslas gatavas. Pievieno nedaudz sāls un cukura, ļauj “uzmest vēl vienu burbuli”. Pēc tam ļauj uzbriest vēl 5 min, katliņu noņemot no uguns un uzliekot vāku.
  • Pasniedz ar medu un pārkaisi vēl rozīnes pēc vēlmes.

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?