9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Kādas ir tavas sapņu kāzas, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi

 

LAUVA

Lauvas bieži vien tiek redzētas kā visu zodiaka zīmju “zvaigznes”, tomēr to nevajag pārprast – kāzu ziņā viņas ir pavisam citādākas. Lauva vēlas, lai visas acis būtu pievērstas viņai, tādēļ Lauva izvēlēsies vecās Holivudas glamūru – spēcīgas, dziļas krāsas. “Lukss” ir tavu kāzu atslēgas vārds, un katra kāzu detaļa to pierādīs. Tev lieliski būtu kāzas svinēt senā hotelī vai vecā teātrī – tajās noteikti būs daudz viesu un izsmalcināta ēdienkarte.

JAUNAVA

Tu caur-caurēm esi perfekcionists, un tavas kāzas būs izplānotas līdz pēdējai detaļai. Tomēr Jaunavas nevēlēsies pārspīlētas kāzas. Viņām tikai vajag labāko no labākā, tu tāpat arī novērtē pieticīgu, skaistu pasākumu ar daudz personiskiem pieskārieniem un eleganci. 

SVARI

Kad runa ir par kāzām, Svariem ir svarīgi veidot pasaku. Lieli rotājumi galda vidū, pasteļtoņu krāsas ir raksturīgākās Svaru kāzu iezīmes. Un neiztrūks arī svaigi ziedi un daudz, daudz sveču gaismas. Svinības notiks kādā gaišā un romantiskā vietā – ideālā variantā tās varētu tikt svinētas pie jūras, jo tā rada visromantiskāko gaisotni.

SKORPIONS

Viņi kāzas nevēlas veidot pārspīlētas, tām būs dramatisma piegarša – vilinošas detaļas, krāsu bagātība un, iespējams, pat saulrieta skats. Tu izvēlēsies visu, kas veidos lielu atkāpi no ierastajām klišejām – tu negribi ordināras kāzas. Sākot ar vīnu sarakstu un beidzot ar viesu sarakstu, viss veidos iespaidu par spēcīgu savienību iemīlējušos cilvēku starpā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.