16.4 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Par sieviešu orgasmiem!

 

sieviete-o

Ja līdz šim tev licies, ka sieviete var sasniegt viena, maksimums divu veidu orgasmu un ar to pasākums beidzas, tad ar šo rakstu drusku sapurināsim tavus līdzšinējos priekšstatus. Izrādās, ir diezgan liels skaits veidu kā sievietei sasniegt kulmināciju. Mēs piedāvājam izlasīt par desmit no tiem.

  1. Klitorālais orgasms

Kad tiek stimulēts, 8,000 klitora nervu šūnu savienojas ar 15,000 nervu šūnu, kas atrodas iegurņa zonā, novedot līdz izjustam orgasmam. Kopumā ķermeņa iekšpusē un ārpusē atrodas 18 klitora daļas. Klitors ir seksa baudas pils.

  1. Vaginālais orgasms

Tikai 25% sieviešu spēj sasniegt orgasmu vagināli. Kāpēc? Sievietēm, kurām ir īsāks attālums starp klitoru un urīnizvadkanāla atveri, ir lielāka iespēja sasniegt vaginālo orgasmu, jo klitors neapzināti tiek stimulēts visā mīlēšanās laikā. Kā ar pārējiem 75%? Grūti sasniegt lielo “O” šādā veidā.

  1. G-punkta orgasms

G-punkts, nosaukts par godu Dr.Ernstam Grāfenbergam, kurš pirmais par to rakstīja 1950.gadā, ir jūtīgs apgabals, kas atrodas tieši aiz vagīnas sieniņas. G-punkta orgasmi ir ļoti spēcīgi un var novest daudzas sievietes līdz ejakulācijai.

  1. A-punkta orgasms

Šis orgasms tiek sasniegts, stimulējot aptuveni 7-10cm dziļumā vagīnas sieniņas priekšpusē.

  1. Dziļā punkta orgasms

Šis orgasms var būt sasbiedzams, stimulējot dziļāko vagīnas sieniņas daļu, tieši pirms kakliņa.

  1. U-punkta orgasms

Šis orgasms var tikt sasniegts, stimulējot mazu laukumu, kas satur jūtīgu erekcijas audu. Tas atrodas tieši virs un otrā pusē urīnizvadkanāla atverei.

  1. Krūšu orgasms

Dažas sievietes spējīgas sasniegt orgasmu izjūtot krūšu stimulāciju.

  1. Orālais orgasms

Ir sievietes, kuru mutes ir tik jūtīgas, ka var palīdzēt sasniegt tām orgasmu skūpstoties vai sniedzot/saņemot orālo seksu.

  1. Ādas orgasms

Dažas sievietes spēj nonākt līdz orgasmam izjūtot pieskārienus ādai masāžas vai jebkurā citā ādas stimulēšanas veidā.

  1. Mentālais orgasms

Ir arī tādas sievietes, kas kulmināciju spēj sasniegt pateicoties vizuālai stimulācijai, piemēram, skatoties filmu, lasot erotiska rakstura literatūru vai vērojot kā ar seksu nodarbojas citi. Šis orgasms tiek sasniegts bez taustāmas vai orālas stimulācijas.

 

 

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.