1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Planētu ietekme, Saulei ejot caur Strēlnieka zvaigznāju

 

strelniex

Saule būs Strēlnieka zodiaka zvaigznājā. Tas liks procesiem sabiedrībā un darbiem ritēt raitāk. Labvēlīgs laiks, lai sāktu gatavot Ziemassvētku dāvanas un iegādātos kultūras paskumu biļetes. Padosies viss, kas saistīts ar juridisku jautājumu kārtošanu. Piemērots brīdis tālākiem ceļojumiem.

Jauns Mēness cikls sākas 29. novembrī plkst. 14.18.

Pilnmēness būs 14. decembrī plkst. 2.06.

Līdz decembrim Merkurs būs Strēlnieka zīmē. Dažādu mākslu pārstāvji mēģinās aizklauvēties līdz mūsu dvēselēm, mudinot padomāt par cilvēciskām un ģimeniskām vērtībām, kuras pārlieku bieži atstājam novārtā naudas pelnīšanas dēļ. 2. decembrī Merkurs ieies Mežāža zvaigznājā, tāpēc radīsies vēlme paklusēt un gara acīm vēlreiz atskatīties uz aizvadītā gada notikumiem savā dzīvē.

No 19. decembra līdz pat gada beigām Merkurs būs retrogradā stāvoklī, un tas nozīmē, ka katrs būs aizņemts ar savām domām, par maz veltot uzmanību sev tuviem cilvēkiem.

Novembra beigās un decembra sākumā Venēra būs Mežāža zvaigznājā, tāpēc modē būs pārbaudītas vērtības un klasika gan apģērbā, gan kultūras pasākumu izvēlē. 7. decembrī Venēra pāries uz Ūdensvīra zvaigznāju, radot cilvēkos vēlmi pēc krāšņiem svētkiem ar dejām un atrakcijām.

Marss novembrī un decembra pirmajā pusē virzīsies pa Ūdensvīra zvaigznāju. Tas nozīmē, ka cilvēkiem nepatiks jel kāda veida ierobežojumi. Tāpēc jācenšas izvairīties no spriedzes situācijām un konfliktiem. 19. decembrī Marss pāries uz Zivju zvaigznāju, zaudējot daļu no enerģijas spēka. Tas nozīmē, ka gada izskaņā cilvēki gribēs ļauties bez steigas mierīgam dzīves plūdumam. Grūtāk būs pieņemt lēmumus, tāpēc svarīgākie darbi jāpaveic līdz decembra vidum.

Jupiters atradīsies Svaru zodiaka zvaigznājā, tādējādi pastiprinot vajadzību pēc izsmalcinātām lietām un romantiskiem brīžiem. Aktuāli būs partnerattiecību jautājumi.

Saturns līdz gada beigām būs Strēlnieka zvaigznājā un veidos labvēlīgus aspektus. Tāpēc ir piemērots laiks uzkrājumu veidošanai, darījumiem ar nekustamo īpašumu un naudas investēšanai nākotnes projektos.

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.