maize-olas

Tev vajadzēs:

  • baltmaizi vai graudu maizi
  • olas
  • avokado
  • sarkano sīpolu
  • papriku
  • citronu
  • sāli, piparus

Pagatavošana:

  • Pavisam nedaudz apgrauzdē maizes šķēles, lai tām rastos neliela, kraukšķīga garoziņa.
  • Pēc gaumes izcep olas. Man patīk apcept no abām pusēm, bet, lai paliek šķidrs dzeltenums.
  • Smalki sagriez sīpolu. Papriku sagriez strēmelēs. Samīci nomizotu avokado ar šķipsniņu sāls, nedaudz maltiem pipariem un pāris pilieniem citronu sulas.
  • Uz apgrauzdētās maizes šķēles uzsmērē avokado pastu, uzkaisi sīpolu gabaliņus, liec paprikas strēmelītes un visam pāri – cepto olu.

Šādu olu maizi vari ēst vienu pašu brokastīs vai pie salātiem vieglās pusdienās.

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?