1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Noskaidrota 2016. gada labākā Rimi kasiere – bioloģijas doktorante Maija Štokmane no Rīgas

 
30.11.2016. Rimi kasieru čempionāts.
30.11.2016. Rimi kasieru čempionāts.

30. novembrī jau astoto reizi pēc kārtas Rimi un Supernetto veikalu tīklā norisinājās veiklākā, zinošākā un prasmīgākā kasiera noskaidrošanas sacensību Kasieru čempionāts fināls. Pēc vairākiem pārbaudījumiem šī gada rudenī un spraigas cīņas sacensību finālā vairāk nekā 1000 kasieru konkurencē pirmo vietu un dāvanu karti ceļojumam ieguva Rimi hipermārketa Mīlgrāvis kasiere, Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultātes doktorante Maija Štokmane.

 

“Tas ir liels gods un atbildība būt labākajai šī gada kasierei Rimi un Supernetto veikalu tīklā, lai gan, nākot uz fināla sacensībām, uz tādu iznākumu necerēju! Fināla uzdevumi bija interesanti un izaicinoši, tādēļ ir īpašs gandarījums, ka ar to tik sekmīgi tiku galā. Visvairāk šajā Kasieru čempionātā man patika gatavošanās, jo es tik daudz ko interesantu uzzināju par uzņēmumu, kurā strādāju,” stāsta Maija Štokmane. Viņa norāda, ka īpašs atbalsts sacensību laikā bijusi mamma Irēna, kura ir Rimi Milgrāvja hipermārketa vecākā kasiere, kā arī veikala direktore Irina Taluce, kura iedrošinājusi Maiju piedalīties. Kā atzīst pati Maija, viņa savā ikdienā spēj apvienot divas savas aizraušanās – studijas Bioloģijas fakultātes doktorantūrā un darbu Rimi kasē, kas nozīmē komunicēt un iepazīties ar daudz un dažādiem cilvēkiem.

 

Kā ik gadus, Rimi un Supernetto tīklā labāko kasieru meklējumi notiek vairākās kārtās, un desmit labākie ik gadu tiekas fināla sacensībās. Noslēguma kārtā finālistiem bija jāveic pieci uzdevumi – jāpastāsta par sevi un savu darbavietu, jāaizpilda zināšanu pārbaudes tests, jāskaita nauda uz precizitāti un ātrumu, jāiegaumē pēc iespējas vairāk produktu atmiņas testā un jāatbild uz dažādiem atjautības un zināšanu jautājumiem, kā arī ar darbu saistītiem jautājumiem. Kasieriem noslēgumā bija iespēja novērtēt savus konkurentus un piešķirt tiem papildu piecus punktus par atraktivitāti un centību.

 

“Kā uzņēmums, kurš rūpējas par darbiniekiem un viņu labsajūtu, ik gadus organizējam dažāda veida pasākumus, piemēram, Ģimenes dienu, Veselības mēnesi, Rimi un Supernetto ģimeņu velobraucienu un citus, taču Kasieru čempionāts ik gadus ir gaidīts pasākums, kura laikā mēs patiesi varam novērtēt mūsu kasierus, viņu augsto profesionalitāti un ieguldījumu. Maija ir lielisks piemērs un iedvesmotājs visiem kolēģiem!” stāsta Rimi Latvia personāla vadītāja Gundega Kirilka.

 

Par uzvaru 2016. gada labākā kasiere Maija Štokmane balvā ieguva 500 eiro vērtu dāvanu karti, kuru varēs izmantot, lai dotos ceļojumā uz pašas izvēlētu galamērķi. Savukārt otrās un trešās vietas ieguvēji saņēma dāvanu kartes 350 eiro un 150 eiro vērtībā.

 

Šī gada Kasieru čempionāta finālā piedalījās Rimi un Supernetto veikalu tīklā strādājošie kasieri ne tikai no Rīgas, bet arī tādām Latvijas pilsētām kā Balvi, Rēzekne, Bauska, Ventspils, Saldus u.c.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.