5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Bērni aicināti zīmēt Ziemassvētku apsveikumus vientuļajiem senioriem

 

ziemassvetku_apsveikums_senioriem

Lai Ziemassvētku laikā iepriecinātu seniorus, kas dzīvo sociālās aprūpes centrā “Tērvete”, bērni aicināti iesaistīties sociālajā akcijā “Gaisma no mazās sirsniņas”, uzzīmējot personīgu apsveikumu.

Ziemassvētki ir pārsteigumu laiks, kad vēlamies noticēt brīnumiem. Daudziem veciem un vientuļiem sirmgalvjiem šis laiks ir sevišķi kluss un skumjš – pie viņiem nebrauks ciemos radi, neviens nesūtīs atklātnes, arī dāvanu nebūs. Radošās darbnīcas, kuras notiks universālveikala “ELKOR PLAZA” sociālās akcijas “Gaisma no mazās sirsniņas” ietvaros un kurās varēs uzzīmēt savu veltījumu kādam no senioriem, darbosies universālveikalā “ELKOR PLAZA” (adrese: Rīga, Brīvības iela 201) 10., 17. un 24. decembrī no plkst. 12.00 līdz 18.00.

Ar mīlestību, krāsainu fantāziju un prieku bērnu zīmētās Ziemassvētku kartītes nesīs smaidu un gaismu centrā dzīvojošiem cilvēkiem. Par labo darbu katrs mazais mākslinieks saņems pārsteiguma dāvaniņu no u/v “ELKOR PLAZA”.

Svētku laikā uzņēmums kopā ar Latvijas vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv” bērnu sarūpētos apsveikumus nogādās sociālās aprūpes centram “Tērvete”. Tāpat universālveikala “ELKOR PLAZA” dāvanu maisā sociālās aprūpes centram būs arī praktiskas dāvanas – lielā, mazā sadzīves tehnika u.c. preces, kas aprūpes centram šobrīd īpaši nepieciešamas.

Iepriecināsim sirmgalvjus Ziemassvētkos!

 

 

Par uzņēmumu
“ELKOR” ir 100% Latvijas uzņēmums, kas dibināts 1989. gadā Rīgā. “ELKOR” mazumtirdzniecības tīkla veikali piedāvā elektronikas preces, apģērbus un apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem, preces sportam un tūrismam, bērnu preces, pārtiku, mājas preces un mēbeles. Tāpat uzņēmums sniedz tehnikas servisa un apkopes pakalpojumus. 2015. gadā “ELKOR” apgrozījums sastādīja 54 miljonus EUR. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 600 darbinieku.
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.