cepumi_ar_sieru

Tev vajadzēs:

  • 500g “Dobeles dzirnavnieka” ātri vārāmās auzu pārslu
  • 300g miltu
  • 5g cepamā pulvera
  • 125g cietā siera (Parmesan vai cits)
  • sāls – pēc garšas
  • 25ml olīveļļas
  • 300g sviesta

 

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā, veido vajadzīgo formu un un cep krāsnī 180 apm. 15 min. vai, līdz cepumi gatavi.

 

Paldies par recepti restorāna “3” šefpavāram Jurim Dukaļskim

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?