2.8 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Pildīti garie pipari

 
Foto: Aija Geida
Foto: Aija Geida

Sastāvdaļas (4 porcijas) – 4 lieli garie saldie pipari; 50 g svaigā siera, piemēram, Mālpils bez garšvielām; 100 g izvārītu rīsu; 50 g Indijas riekstu; 3 ēdamkarotes sakapāta purava; 1 ēdamkarote skābā krējuma; ½ tējkarotes sāls.

Pagatavošana.

Smalki sagriež puravu, sarīvē svaigo sieru. Uz pannas apgrauzdē riekstus, pēc tam sasmalcina.

Visas sastāvdaļas samaisa kopā.

Pipariem slīpi nogriež cepurītes, izņem sēklas un iepilda masu.

Liek ietaukotā veidnē un cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes.

 

praktiski

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.