Foto: Aija Geida

Foto: Aija Geida

Sastāvdaļas (4 porcijas) – 4 lieli garie saldie pipari; 50 g svaigā siera, piemēram, Mālpils bez garšvielām; 100 g izvārītu rīsu; 50 g Indijas riekstu; 3 ēdamkarotes sakapāta purava; 1 ēdamkarote skābā krējuma; ½ tējkarotes sāls.

Pagatavošana.

Smalki sagriež puravu, sarīvē svaigo sieru. Uz pannas apgrauzdē riekstus, pēc tam sasmalcina.

Visas sastāvdaļas samaisa kopā.

Pipariem slīpi nogriež cepurītes, izņem sēklas un iepilda masu.

Liek ietaukotā veidnē un cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes.

 

praktiski

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?