Foto: Aija Geida

Foto: Aija Geida

Sastāvdaļas – 3 nelieli kabači, sīpols, ½ selerijas kāta, 100 g kausētā siera ar sēņu garšu, ēdamkarote eļļas, dilles, sāls.

Pagatavošana.

Kabačus nomizo, sagriež gabaliņos, uzlej ūdeni (tā, lai nosedz kabačus, vairāk ne, citādi zupa būs pārāk šķidra) un sautē uz lēnas uguns. Sīpolu un selerijas kātu sagriež, apcep eļļā un pieliek kabačiem. Kad tie mīksti, sablendē kopā ar smalki sagrieztām dillēm. Pievieno puspaciņu kausētā siera un uzvāra līdz pirmajam burbulim. Pieber sāli. Rotā ar zaļumiem, piemēram, baziliku. Var iedrupināt vārītu olas dzeltenumu.

 

praktiski

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?