1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

FARMACEITS IESAKA: 6 IDEJAS VESELĪGĀKĀM ZIEMASSVĒTKU DĀVANĀM

 

sieviete-davana-eglite

Viens no vispopulārākajiem visu svētku vēlējumiem – “Lai stipra veselība!” – īstenosies ar dubultu spēku, ja zem Ziemassvētku eglītes saviem tuvajiem noliksi dāvanas, kas palīdzēs rūpēties par viņu veselību, skaistumu un labsajūtu. Ko tādu īpašu izvēlēties plašajā aptieku piedāvājumā, kas dāvanas saņēmējam tiešām patiks un būs vajadzīgs, ieteikumos dalās Apotheka sertificētā farmaceite Ivanda Krastiņa.

  1. Viena no veselīgākajām un tai pat laikā arī universālākajām dāvanām ir multivitamīnu un minerālvielu kompleksi. Tos var dāvināt gan vīriešiem, gan sievietēm, tajā skaitā arī senioriem un bērniem. Piemēram, dāmas var iepriecināt ar skaistuma vitamīniem ādai, matiem un nagiem, bet sportistus – ar vitamīnu un minerālvielu kompleksu īpaši aktīviem cilvēkiem.
  2. Arī zivju eļļa var būt lieliska dāvana, jo tā ir nepieciešama teju visiem mūsu platuma grādos dzīvojošiem, un it īpaši ziemā – gan pieaugušajiem, gan bērniem.
  3. Uzburt īpašu svētku noskaņu var, dāvinot ēteriskās eļļas – ar tām var gan uzlabot pašsajūtu un veselību, gan arī vienkārši iesmaržināt māju, baudot patīkamu aromātu. Ja nav zināms, kādas smaržas patīk konkrētajam cilvēkam, drošāk ir izvēlēties klasiskus Ziemassvētku aromātus, kā citrons, apelsīns, mandarīns, kanēlis, kā arī jasmīns un bergamote.
  4. Lielisks dāvanas papildinājums var būt arī dabīgas augu tējas, piemēram, rožu augļu vai aveņu. Tās var nesteidzīgi baudīt aukstos ziemas vakaros, ietinoties siltā segā.
  5. Sievietes būs īpaši priecīgas par ikvienu dāvanu, kas palīdz rūpēties par sejas ādas un ķermeņa skaistumu. Krēmi, serumi, skrubji, maskas un losjoni – par šāda šāda veida dāvanām sapņo teju ikviena daiļā dzimuma pārstāve.
  6. Bet vecvecāki viennozīmīgi novērtēs, ja viņiem tiks uzdāvināts automātisks asinsspiediena mērītājs. Ar tā palīdzību ātri un droši viņi paši varēs sekot līdzi savam veselības stāvoklim un pašsajūtai.

 

 

Par Apotheka
Apotheka ir viens no vadošajiem un visstraujāk augošais aptieku tīkls Latvijā, ar kura zīmolu šobrīd darbojas jau 102 aptiekas Rīgā, reģionālajās pilsētās un lauku apvidū. Uzņēmums tika izveidots 2005.gadā, apvienojot vairākus mazus uzņēmumus. Apotheka Latvijā strādā vairāk nekā 390 darbinieki, no kuriem 300 ir farmaceiti, kuri sniedz profesionālu padomu kā par ārsta izrakstītu medikamentu lietošanu, tā arī par pastāvīgu veselības aprūpi un skaistuma un labsajūtas veicināšanu.
Apotheka ietilpst vienā no lielākajām Baltijas valstu farmācijas uzņēmumu grupām Magnum, kuras uzņēmumi darbojas Baltijas valstīs un Somijā.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.