1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pasaules gals nesīs jaunu paradīzi. Laikmeta griežus raksturo Ragaciema Agnese

 

Senāk izpratne par to, kas ir Dievs, bija daudzkārt labāka. Dzīvot bija vieglāk, jo uz zemes esošā enerģija cilvēku ciešāk savienoja ar daudzveidīgo dabu, tātad arī ar Dievu.

Intuitīvā līmenī šī izjūta daudzkārt vairāk atbilda patiesībai. Tagad izveidojies Cilvēks Iedomīgais, kas šīs saites ignorē. Viņam grūti pieņem pašam sevi. Nākas dzīvot ilūzijā par sevi, jo dažādu iemeslu dēļ dabiski sevi mīlēt viņam ir ļoti grūti.

Tai pašā laikā laikmetu grieži ir ļoti, ļoti tuvu, jo cilvēks aizgājis līdz sevis kompresijas galējai robežai. Tūlīt atspere nāks vaļā. Šie unikālie procesi jau sākušies, tas nozīmē, ka atdzimstošās smadzenes ārkārtīgi enerģiski un ātri vada nebijušus elektriskos impulsus.

Tas rada dažādas psihosomatiskas sajūtas, un tas, vai smadzenes spēj šos impulsus fiksēt, atkarīgs no sirds gudrības.

Piebildīšu, ka saprāts un prāts ir atšķirīgas lietas. Prāts apstrādā ienākošo informāciju, saskalda detaļās un saliek pa plauktiem. Kopbildi prāts nevar saprast, jo kopbildei vajadzīga paplašināta apziņa. Lai apziņa paplašinātos, nepieciešams attīstīt uztveri un maņas, ko palīdz veikt dvēseles pārdzīvojumi.

Izsmalcinātas maņas ļaus sajust ļoti dažādu enerģiju gradāciju. Kad enerģija izies cauri cilvēkam, notiks patiesības mirklis, – cilvēks, kas patiesi vēlas būt tuvāk Dievam, sapratīs, ka Zeme ir dzīva un mēs esam Dieva bērni.

Diemžēl mūsdienām raksturīgi, ka cilvēks ir par daudz aizņemts ar prātu, fokusējoties tikai uz domām par problēmu risināšanu, kas šobrīd nemaz nebūtu jārisina. Kas būs pēc trim gadiem? Kas būs, tas būs… Ja kaut ko nevar nekādi izdarīt, tad nevajag.

Lasīt tālāk

 

1 KOMENTĀRS

  1. Vai ir jaasaprot ka cilvecei jaasamiemierinas ar varmacigi uzspiesto naavi…tikai dievs lemj kam dzivot kam mirt..bet izskatas ka satans grib uznemties ta dieva lomu…pasaule pati neatiras to grib atirit maksligi arpys saprata robezam..ko cilvece ir zaudejusi visas izpausmes..jatceras ka pasaules tapsana pirmais bija vaards..gars..un tad tapa materija…ka ir ar muusu dveselem..tas ir slimas.loti slimas..bet muesa vez dveseles iet bojaa…bet kas gan vainigs ja ne varaskare nauda un launums..

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.