8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pasaules gals nesīs jaunu paradīzi. Laikmeta griežus raksturo Ragaciema Agnese

 

Maiji nav kļūdījušies un ar savu kalendāru norāda, kad beidzas kosmiskais cikls.

Jau tagad procesi Zemes dzīlēs uzņem apgriezienus, un zemestrīces vairojas arī tajās zonās, kuras nekad nav bijušas tik seismiski aktīvas. Tas ir signāls, ka vecie laiki beigušies, Zeme sāk attīrīt savu dvēseli un iesākas ceļš uz globālo katarsi – Pastaro tiesu.

Ja kāds gaidīja, ka pēc 2012. gada būs pasaules gals, viņam vēl ilgi jāgaida, jo esam iegājušu tikai pasaules gala agrīnajā fāzē. Tas nenotiks vienā dienā, ārkārtas klimatiskās situācijas kļūs biežākas. Arvien vairāk teritoriju kļūs neauglīgas karstuma dēļ. Vienā vietā trūks ūdens, citā ūdens appludinās sauszemi.

Eiropā un Krievija sāksies lielā tautu staigāšana. Manās vīzijās bijusi Bābele un “tautu kokteilis”. Latvijā dzīvos daudzas tautības, un tās nebūt nebūs musulmaņi.

Sākas dvēseļu paššķirošanās un sagaidāmas milzīgas smalkās enerģijas izmaiņas. Pasaulē lielās pārmaiņas manifestēs arī kā valstu robežu sabrukšana un izjukšana. Tas nozīmē daudz ko, kam prāts varētu nebūt gatavs. Un tas viss jau nāk un tuvojas. Tas nenotiks īsā laika periodā, bet vienlaicīgi strauji.

Kad vienu brīdi tas viss beigsies, iestāsies Pastarās tiesas beigu akords. Dievam viss būs skaidrs, viss būs sašķirots un jauna pasaules ideja dievišķajā plānā jau ir sagatavota, civilizācijas grāmatā būs jāatver jauna lapaspuse.

Zeme paveiks fināla salto mortale un izmainīs ass orientāciju. Uz Zemes virsmas esošais ūdens ar milzīgu ātrumu trauksies pāri zemei, satriekdams visu savā ceļā, noraudams no klintīm akmeņus un aiznesdams tos simtiem kilometru tālu. Tas būs attīrīšanās cikla beigās, iespējams, tas nenotiks ne šajās, ne nākošās paaudzēs. Un kādreiz kādā šķirstā bezgalīgā okeānā brauks kāds nākotnes Noa, un gaidīs, kad atlidos krauklis ar olīvzariņu knābī…

 

 

1 KOMENTĀRS

  1. Vai ir jaasaprot ka cilvecei jaasamiemierinas ar varmacigi uzspiesto naavi…tikai dievs lemj kam dzivot kam mirt..bet izskatas ka satans grib uznemties ta dieva lomu…pasaule pati neatiras to grib atirit maksligi arpys saprata robezam..ko cilvece ir zaudejusi visas izpausmes..jatceras ka pasaules tapsana pirmais bija vaards..gars..un tad tapa materija…ka ir ar muusu dveselem..tas ir slimas.loti slimas..bet muesa vez dveseles iet bojaa…bet kas gan vainigs ja ne varaskare nauda un launums..

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.