10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

9 jautājumi, kurus vajadzētu uzdot vecākiem, kamēr ir tāda iespēja

 

Viņi izaudzināja tevi un palaida pasaulē. Tu pabeidzi vidusskolu, augstskolu, izveidoji savu ģimeni. Un visu šo laiku viņi bija tava lielākā atbalsta grupa, skatoties kā tu īsteno to, ko viņi bija sapņojuši par tevi.

Pašu dzīves trauksmainajā tempā mēs bieži vien aizmirstam, ka mūsu vecāki arī gājuši cauri tam pašam. Vai esi kādreiz domājis par to, ko viņi darīja, pirms tu ieradies pasaulē?

Ja tu tiešām vēlies iepazīt savus vecākus kā personības, tad palūdz atbildēt uz šiem 9 jautājumiem. Kamēr nav par vēlu.

1. Par ko jūs vēlējāties kļūt, kad pieaugsiet?

Arī viņi kādreiz bija bērni, un mums nepieciešams uzdot viņiem to pašu jautājumu, ko uzdodam saviem bērniem. Atbildes var tevi pārsteigt. Īpaši jau konkrētie iemesli, kāpēc viņi gribēja būt kosmonauti vai, piemēram, ārsti.

2. Kādas ir jūsu spilgtākās bērnības atmiņas?

Tas ir interesanti – uzzināt, kādi bērni viņi bija. Tas varētu izskaidrot, kāpēc tiki audzināts noteiktā veidā. Atmiņas var būt jautras vai smagas, bet jebkurā gadījumā lieliski atklās vecāku personību.

3. Ko jūs visvairāk nožēlojat?

Jautājums ir sarežģīts, bet patiesa atbilde palīdzēs saprast viņu motivāciju dzīvei. Turklāt, tas ir labs veids, kā neatkārtot viņu kļūdas un izdarīto vai neizdarīto, ko pēc tam nožēlot. Tas padara mūs gudrākus.

4. Kāpēc jūs iemīlējāt viens otru?

Tas palīdzēs labāk izprast viņu attiecības. Ko tur var teikt – vecāku mīlas stāstu tev vajadzētu zināt no galvas!

 

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.