6.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

15 seksa padomi sievietēm

 

Ir kaudze padomiem, ko un kā labāk darīt gultā, lai kļūtu par sava vīrieša sapņa piepildījumu. Mums pašām ir tik daudz versiju, kas vislabāk strādā un vienmēr taču ir draudzenes, kurām priekš katras situācijas gatavs padoms. Šoreiz raksts ir par to, ko vīrieši mums grib pateikt un tie ir labi ieteikumi, lai krietni uzlabotu savu gultas dzīvi.

  1. Dirty talk (neķītras sarunas) ir neatņemama seksa sastāvdaļa. Lūdzu, sakiet, ka jums patīk mūsu ķermenis. Nevajag pārspīlējumus, bet jūsu aizrautība mūs noteikti sagatavos!
  2. Ja jums patīk brutāls sekss, pasakiet to tieši acīs. Mūsdienu pasaulē, kad internets jūk vai prātā no dažādiem fetišiem, mēs neriskēsim pat paraut aiz matiem, ja vien nepateiksiet, ka jums tas patīk.
  3. Ja mēs visu noskujam tur lejā, tad tikai tāpēc, ka domājam – jums tas patīk. Labi, mēs gribam, lai tas izskatās lielāks, skaidrs? Laimīgas? Galu galā jūs bijāt tās, kas uzsāka debates par to, ka lielāks ir labāks un joprojām pašas neesat uz šo jautājumu radušas atbildi.
  4. Orālais sekss nav tirgošanās veids. Nedariet to, lai saņemtu to pretī vai nedomājiet, ka mēs to darām tāda iemesla dēļ. Tā nav. Mēs cenšamies jūs uzbudināt.
  5. Jūs esat tikpat atbildīgas par savu orgasmu, kā mēs par savējo. Vadiet mūs, iedrošiniet mūs, bet uzņemieties kontroli pār savu orgasmu. Arī mums reizēm ir jāpacenšas, lai beigtu, labi?!
  6. Atsaucoties uz iepriekšējo punktu, lūdzu netēlojiet orgasmu. Mums patīk izaicinājumi un, kā saka kāds teiciens: “Lietas var kļūt tikai labākas…”
  7. Esi tieša par to, kas tev patīk un kas nepatīk. Citādi mums neatliks nekas cits kā paļauties uz porno redzēto un draugu ieteikumiem, kas kā zināms, bieži vien ir pilnīgi neadekvāti informācijas avoti.
  8. Paklau, mums nav ne jausmas vai jums patīk, vai nepatīk anālais sekss. Tāpēc brīdī, kad tai virzienā raidām pirkstus vai ko citu, izsakiet jebkādu tiešu repliku, piemēram, “Mmm” vai “Tas nenotiks!” Mēs neņemsim to personiski.
  9. Pārliecinies, ka tev ir prezervatīvi. Atceries, ja vien neplāno ar mani kopīgus bērnus, vienmēr nēsā tos līdzi, jo vīrietim arī var kādreiz tie nebūt pa rokai.
  10. Dzēruma sekss nav labāks, kā nenoticis sekss. Atceries, ka vienmēr paliek rīti.
  11. Neesi pārsteigta par rīta gāzēm, smakojošu elpu vai citām smakām istabā. Mēs esam vīrieši. Atšķirībā no jums, mēs mēdzam izdalīt smaku.
  12. Ja sniedziet orālo, mums nav obligāti jābrīdina par to, ka beigsim. Kā teikt, ja nevarat izturēt karstumu, nelieniet krāsnī.
  13. Tāpat kā iepriekš, ieprieciniet mūs un beidziet tad, kad sniedzam orālo baudījumu jums.
  14. Svarīgākā lieta randiņā noteikti ir laba humora izjūta, bet gultā – lai tu neesi egoistiska un ļauna. Atslābinies un esi jauka. Mums abiem būs jautri un tas ir galvenais.
  15. Nobeigumā, katrs vīrietis, kurš nav aunapiere, tevi nenosodīs par tavu partneru skaitu. Ir 21.gadsimts. Viņš tikai negrib būt tavs sliktākais sekss, tas arī viss.

 

AVOTS

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.