5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kā patiešām piesaistīt laimi savā dzīvē

 

Vai esi kādreiz prātojusi, kā citiem cilvēkiem viss dzīvē notiek? Kā viņiem izdodas būt tik veiksmīgiem, bet tev nē? Svarīgākais, kas tevi no viņiem atšķir ir veids, kā jūs katrs piesaistāt veiksmi caur savām domām.

 

Pievilkšanās likums ir balstīts uz teoriju, ka visu uz ko fokusējies, tu piesaistīsi sev no visuma. Tas nozīmē, ka pilnīgi viss, kas dominē tavās domās, darbībās un pat zemapziņā ir tas, ko tu savā dzīvē piesaistīsi. Bet mēs visi zinām, ka ir daudzi prāta un domu novērsēji, tāpēc, kā lai iemāca savu prātu domāt vēlamo un piesaistīt laimi savā dzīvē?

 

Pirmkārt, esi pateicīga par to, kas tev ir un novērtē savu dzīvi. Tu nosūtīsi pozitīvas vibrācijas visumā un tā piesaistīsi vēl vairāk lietas par kurām būt pateicīga.

Otrkārt, notici, ka vari sasniegt savus nospraustos mērķus. Ja tu sevi apšaubi, visums to redz kā zīmi, ka vēl neesi gatava panākumiem un tādējādi neļaus sasniegt iecerēto. Tomēr, ja sev tici, tu pamanīsi daudz vairāk iespēju, kuras visums tev noliks acu priekšā, lai pietuvotos mērķiem.

Treškārt, fokusējies uz to, ko tu patiešām gribi. Viss uz ko koncentrēties ar prātu, tiks piesaistīts, tāpēc fokusējies uz labo. Piemēram, domā par to, ka gribi jauku, labi atalgotu darbu ar patīkamu vidi, nevis par to, kā ienīsti savu esošo darbu un tur viss ir slikti.

Ceturtkārt, esi pārliecinoša savās domās un optimismā. Tā nav lieta, ko nakts laikā var iemācīties. Tas ir prāta stāvoklis, ko praktizēt visu dzīvi.

Piektkārt, esi ar atvērtu prātu. Reizēm var uzrasties tādas iespējas par kurām agrāk pat neesi iedomājusies, bet tās tevi pietuvinās mērķiem. Esi pret šīm iespējām atvērta, jo tās ir iespējas kā laimei ienākt tavā dzīvē.

Sestkārt, seko savai intuīcijai. Tavam iekšējam spēkam biežāk ir kā nav taisnība. Mācies ieklausīties tajā.

 

AVOTS

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.