-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā beidzot sākt dzīvot vienkāršāku, jēdzīgāku dzīvi – šis palīdzēs!

 

Dažkārt mēs neesam laimīgi, jo nevajadzīgi sarežģījam visu, kas notiek mūsu dzīve – bet kādēļ tā darīt?

Tikai mēs paši varam sev likt justies laimīgiem, bet dažreiz tas nemaz tik vienkārši. Tieši tādēļ mēs tev piedāvāsim vairākus ieteikumus, kas tavu dzīvi padarīs pagalam vienkāršu.

Apzinies savas prioritātes

Visa pamatā ir minimālisms. Minimālisms nozīmē koncentrēšanos uz tām lietām, kas dzīvei piešķir lielāko vērtību. Pieraksti, kuras 3 – 6 lietas tev dzīvē ir nozīmīgākās, un velti tām visu savu laiku.

Neapņemies pārāk daudz

Laiks ir ļoti dārgs. Kuri no šī brīža pienākumiem saskan ar tavām prioritātēm un kurus tu pildi tikai kā obligātu pienākumu?

Atbrīvojies no nekārtības

Fiziska nekārtība uz mūsu dzīvi atstāj ļoti negatīvu iespaidu, kā arī palielina stresa līmeni. Atbrīvojies no nekārtības vairākas reizes mēnesī – tas atstās pozitīvu iespaidu uz daudzām dzīves jomām.

Nedzenies pēc 24/7 produktivitātes

Necenties katru dienas minūti piepildīt ar kaut kā produktīva darīšanu. Ļauj sev vismaz divas stundas atpūsties no pilnīgi visa.

Pērc mazāk

Mazliet vairāk piedomā pie tā, ko tu ienes savā dzīvē. Tērē vairāk dzīves pieredzēm, nevis lietām. Tās kalpos daudz ilgāk!

Izslēdz paziņojumus

Sociālo tīklu un e-pastu paziņojumi mūs nepārtraukti traucē – tie liek mums domāt, ka visu laiku kaut kas ir jādara, ka esam atbildīgi par to, ka visiem pēc kārtas ir jāatbild – tā nav! Izslēdz paziņojumus, un iestāsies miers.

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.