Foto – Anda Krauze

Recepti piedāvā Ragaciema zivju restorāns “Bermudas”.

Sastāvdaļas (1 personai)
• 150 g laša filejas
• 1 olas baltums
• 75 g fetas siera
• sāls
• pipari

Pagatavošana.

Laša fileju sagriež strēmelēs, panē saputotā olas baltumā, kam pievienots fetas siers, ja vēlas, arī sāls vai citronpipari. Saputotais olas baltums zivi apņem kā pufīgs mētelītis, turklāt lasis cepoties saglabā sulīgumu. Cep nelielā eļļas daudzumā.

Pasniedz ar dažādiem salātiem: redīsu, gurķu un tomātu, burkānu un rukolas, kam pievienotas marinētas bietes un fetas siers.

 

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?